Algselt postitas #20
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vingumise teema
Collapse
X
-
Käi kanniAlgselt postitas #20 Vaata postitustTõmbasin ennem mingid juhtmed seinast välja ja toppisin endale aanusesse :S
Ma lähen nüüd õppima, tsauuuu
Kommentaar
-
Ära mine õppima, sa oled nii lahe! Liiga lahe et minna õppima õhtul. Hommikuti enne tunde tehakse seda.The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.
Kommentaar
-
Ei viitsi hommikul õppidaAlgselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustÄra mine õppima, sa oled nii lahe! Liiga lahe et minna õppima õhtul. Hommikuti enne tunde tehakse seda.
Aga lahe olen ikkagi
Kommentaar
-
No siis ära õpi üldse, küll see pakspervert sulle 5'e ära paneb. Lihtsalt kanna homme ekstra lühikest seelikut.Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustEi viitsi hommikul õppida
Aga lahe olen ikkagi
The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
- See above.
- See above.
Kommentaar
-
Meeleheitlikud on koduperenaised, mehed on näljased!Algselt postitas Matchy Vaata postitustCh1ller, meeleheitlikud mehed ei meeldi kellelegi.The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
- See above.
- See above.
Kommentaar
-
juhtmete **Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustOota, misasja?
Ja üldse, kes mu juhete peal istub?
My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
ei , ei mõelnud ...Algselt postitas Matchy Vaata postitustsiis sa mõtlesid ikka taskupiljardit
esiteks ,mina ei tea kuidas sina, aga mina käin saunas ILMA riieteta , niisiis pole mul taskuid ka . eksole...
ja ma ütlesin ,et playrays , piljarditMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
frisky are weAlgselt postitas Mmmerka Vaata postitustei , ei mõelnud ...
esiteks ,mina ei tea kuidas sina, aga mina käin saunas ILMA riieteta , niisiis pole mul taskuid ka . eksole...
ja ma ütlesin ,et playrays , piljardit
Kommentaar
-
paar salataskut on ikkaAlgselt postitas Mmmerka Vaata postitustesiteks ,mina ei tea kuidas sina, aga mina käin saunas ILMA riieteta , niisiis pole mul taskuid ka . eksole...
ps. pilte!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar