Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Seitsmenda klassi lõpuläbu
Collapse
X
-
-
Kedagi ei koti ,et su sõbrad ennast ära tahavad nottida. Jälle sa räägid oma elust siin foorumis ja siis hakkad sõimama,et mis me topime oma nina sinu ellu.
Ja ära pldse teesklegi ,etsulle ei meeldi see tähelepanu.Ise vastad nendele 'nilbetele kommentaaridele' nii aplasti.My daddy was a bankrobberKommentaar
-
The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.Kommentaar
-
Ja sina käid ja otsid mööda foorumit tem postitusi,et siis iga tema postituse peale midagi sitasti talle öelda.Kedagi ei koti ,et su sõbrad ennast ära tahavad nottida. Jälle sa räägid oma elust siin foorumis ja siis hakkad sõimama,et mis me topime oma nina sinu ellu.
Ja ära pldse teesklegi ,etsulle ei meeldi see tähelepanu.Ise vastad nendele 'nilbetele kommentaaridele' nii aplasti.
Mille poolest sa parem oled??Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.Kommentaar
-
Aga see mõjub nagu reverse psychology, vähemalt tundub nii.The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
- See above.
- See above.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tra see oli algul elusita päeva teemas. Nii... Mul oli elusitt päev. Enam ei ole.Kedagi ei koti ,et su sõbrad ennast ära tahavad nottida. Jälle sa räägid oma elust siin foorumis ja siis hakkad sõimama,et mis me topime oma nina sinu ellu.
Ja ära pldse teesklegi ,etsulle ei meeldi see tähelepanu.Ise vastad nendele 'nilbetele kommentaaridele' nii aplasti.
Ja üldse, mina olen üritanud rahu hoida, aga iga mu postituse peale tuleb talt takoine vastukaja, et anna olla.Kommentaar
-
mis kurat on "takoine vastukaja"
The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
- See above.
- See above.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Lõpuks keegi normaalne.
.
Kommentaar