Algselt postitas #20
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Seitsmenda klassi lõpuläbu
Collapse
X
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustowned , üks rakvere piff vihjas,et ma olen kole
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitusttra sa oled nii ülbe tibi, et oksele ajab. fuhh. ning aanvaller, ma oleks sust enamat oodanud. tra, nüüd ma tean, et igast tiblasid pole ka mõtet msni vastuvõtta.
tibi missugune , lasen viina kõrist alla seitsmenda klassi lõpul ja sebin igast pisikeste poistega ,
mis sul sannu vastu on?, raudselt ise ütlesid ,et lisa ..My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustsitt lugu... mine lõigu end nüüd.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas #20 Vaata postitusthahahah, seitsmenda klassi lõpuläbu. Päris julm võis olla, väiksed poisid tegid rida ja ülifun.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustülbe olen täpselt niipalju kui heaks arvan .
tibi missugune , lasen viina kõrist alla seitsmenda klassi lõpul ja sebin igast pisikeste poistega ,
mis sul sannu vastu on?, raudselt ise ütlesid ,et lisa ..
ja üldse kes siin viinast ja pisikestest poistest rääkis. kutid olid vanuses 16-20. õe sõbrad nah.
midagi ei ole, lihtsalt lolli juttu ajab. ja muideks, mina ei palunud tal ennast msni lisada.
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustSama siin Nagu kvaliteet seebikat vaataks Täna küll magama ei lähe .. Tahan näha kes võidab...Mul omad panused tehtud
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustkeeegi arvab endast pääris paljuMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Mis siin juhtus? Lõhkes suur iroonia pomm mis oli mässitud sarkasmist nõretavatesse kaltsudesse?The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar