Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

soe õlu või soe viin?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ühe Tallinna kesklinna joomakoha ees oli kunagi Soome turiste peibutamas järgmine silt: Kuumaa viinaa oluen kera. Nii et parim variant on ilmselt kahe sooja joogi hübriid.
    Nende kahe sooja joogi hübriid peaks küll joodavuselt olema võrdne umbes antifriisi ja põdrakuse hübriidiga, aga mine neid põhjanaabritest perverte tea...
    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Noored - te olete lihtsalt oma joogid liiga kergelt kätte saanud. Kui peale pikka päevapingutust pakutakse sooja ölut, siis vötad selle vastu röömuga ja maitseb oikuihea, ning vöib juhtudakui Ühel Öigel Hetkel on soe viin just see, mida te ootasite ja jälle on oikuihea.

St elage kauem ja on olukordi, kus hindate mölemat ülikörgelt.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
        Noored - te olete lihtsalt oma joogid liiga kergelt kätte saanud. Kui peale pikka päevapingutust pakutakse sooja ölut, siis vötad selle vastu röömuga ja maitseb oikuihea, ning vöib juhtudakui Ühel Öigel Hetkel on soe viin just see, mida te ootasite ja jälle on oikuihea.

Loodetavasti ei tule neid olukordi minu elus niipea ette

Kommentaar

Mida vittu sa ajad.

Kui janu kustutamiseks muud pole, kui soe õlu siis muidugi tarbid.
          Aga kamoon, sooja viina kõrist alla kallamiseks pole küll muud põhjust, kui soov end ära/purju juua.

Ja teema pole ju sellest, et sa oled palaval suvel kusagil metsas vangis ja sul pole muud kui õlu ja viin. Või, et oled joodik ja sul külmkapp ei tööta kuna elektriarve maksmata.

Elame ju selles ilusas kapitalistlikus maailmas, kus on lihtsalt võimalik saada/osta nii külma viina kui ka õlut.
          Sinust jääb mulje nagu sa oleks 90 aastane ilmasõjaveteran. Aga seda sa ju pole.

Kommentaar

Maitea. Me ühel suvel istusime suvilas, jõime umbes 35-kraadises leitsakus sooja arbuusiviina pa stakanu ja sõime värskeid hapukurke peale. Maitses küll. Ja tõmbas nii käima, et hoia mütsi peas kinni.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Tubli Devil. Nüüd ootame ära veel Glasgow Celtic FC postituse ja siis on teema taas omal rajal. Tubli saavutus.

Kommentaar

ma olen saunalaval joonud 80% viru kanget, kusjuures pudel oli nii kuum, et kippus suud kõrvetama. aga keegi ei vingunud, kõik jõid ja kiitsid.
                Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Tubli Devil. Nüüd ootame ära veel Glasgow Celtic FC postituse ja siis on teema taas omal rajal. Tubli saavutus.
                  Andekas vastu, ülistame.

Kommentaar

Siiani on rõvedavõitu aura imekombel suutnud väikesed tüdrukud teemast eemal hoida

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                      Siiani on rõvedavõitu aura imekombel suutnud väikesed tüdrukud teemast eemal hoida
                      naiivitar. pakun, et distsiplineerivaks asjaoluks on siiski pigem koolikohustuse kandmine.

aga muidu on tüdrukutel preagu hea elu küll. kirjuta mida tahad, mõnikümnel vennal lahkub sõltumata sõnumi sisust veri peast, ning pinnas terve õhtu kestvaks aktiivseks suhtluseks on ettevalmistatud. juhhei!
                      Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Kas sooja viinaga saab viinasokke teha? Tähendab kindlasti saab aga kas kasu ka on?
                        The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                        If you're good at something, never do it for free - See above.
                        I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
                          Kas sooja viinaga saab viinasokke teha? Tähendab kindlasti saab aga kas kasu ka on?
                          Ei ole. Jalgadele sinepivanni või tärpentiinsalvi ning viinad sisse, siis on kasu.

Kommentaar

Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitust
                            naiivitar. pakun, et distsiplineerivaks asjaoluks on siiski pigem koolikohustuse kandmine.

aga muidu on tüdrukutel preagu hea elu küll. kirjuta mida tahad, mõnikümnel vennal lahkub sõltumata sõnumi sisust veri peast, ning pinnas terve õhtu kestvaks aktiivseks suhtluseks on ettevalmistatud. juhhei!
                            Sul on õigus. Vaatasin praegu, et jäin eile teema tegemisega pisut hiljaks, tüdrukutebänd oli juba majast lahkunud.

Kommentaar

Ma olen väike , olen ikka alles päris väike ja viina veel ei joo.Kuid siis kui paistab päike ma kast õlut koju toon,ema ytleb mulle"sa oled vastik nolk" kuid mina ei kuula teda sest õlu pole solk!

Aga tglt ma enam ei joo. Ausõna. Usu või ära usu, aga päriselt ka jätsin ma joomise maha.

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
                                Ma olen väike , olen ikka alles päris väike ja viina veel ei joo.Kuid siis kui paistab päike ma kast õlut koju toon,ema ytleb mulle"sa oled vastik nolk" kuid mina ei kuula teda sest õlu pole solk!

Aga tglt ma enam ei joo. Ausõna. Usu või ära usu, aga päriselt ka jätsin ma joomise maha.
                                Õnne!
                                101010
                                My daddy was a bankrobber

Kommentaar

Working...
                                X