Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
soe õlu või soe viin?
Collapse
X
-
Noored - te olete lihtsalt oma joogid liiga kergelt kätte saanud. Kui peale pikka päevapingutust pakutakse sooja ölut, siis vötad selle vastu röömuga ja maitseb oikuihea, ning vöib juhtudakui Ühel Öigel Hetkel on soe viin just see, mida te ootasite ja jälle on oikuihea.
St elage kauem ja on olukordi, kus hindate mölemat ülikörgelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustNoored - te olete lihtsalt oma joogid liiga kergelt kätte saanud. Kui peale pikka päevapingutust pakutakse sooja ölut, siis vötad selle vastu röömuga ja maitseb oikuihea, ning vöib juhtudakui Ühel Öigel Hetkel on soe viin just see, mida te ootasite ja jälle on oikuihea.
St elage kauem ja on olukordi, kus hindate mölemat ülikörgelt.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustNoored - te olete lihtsalt oma joogid liiga kergelt kätte saanud. Kui peale pikka päevapingutust pakutakse sooja ölut, siis vötad selle vastu röömuga ja maitseb oikuihea, ning vöib juhtudakui Ühel Öigel Hetkel on soe viin just see, mida te ootasite ja jälle on oikuihea.
St elage kauem ja on olukordi, kus hindate mölemat ülikörgelt.
Kui janu kustutamiseks muud pole, kui soe õlu siis muidugi tarbid.
Aga kamoon, sooja viina kõrist alla kallamiseks pole küll muud põhjust, kui soov end ära/purju juua.
Ja teema pole ju sellest, et sa oled palaval suvel kusagil metsas vangis ja sul pole muud kui õlu ja viin. Või, et oled joodik ja sul külmkapp ei tööta kuna elektriarve maksmata.
Elame ju selles ilusas kapitalistlikus maailmas, kus on lihtsalt võimalik saada/osta nii külma viina kui ka õlut.
Sinust jääb mulje nagu sa oleks 90 aastane ilmasõjaveteran. Aga seda sa ju pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustTubli Devil. Nüüd ootame ära veel Glasgow Celtic FC postituse ja siis on teema taas omal rajal. Tubli saavutus.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustTubli Devil. Nüüd ootame ära veel Glasgow Celtic FC postituse ja siis on teema taas omal rajal. Tubli saavutus.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustSiiani on rõvedavõitu aura imekombel suutnud väikesed tüdrukud teemast eemal hoida
aga muidu on tüdrukutel preagu hea elu küll. kirjuta mida tahad, mõnikümnel vennal lahkub sõltumata sõnumi sisust veri peast, ning pinnas terve õhtu kestvaks aktiivseks suhtluseks on ettevalmistatud. juhhei!Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Kas sooja viinaga saab viinasokke teha? Tähendab kindlasti saab aga kas kasu ka on?The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustKas sooja viinaga saab viinasokke teha? Tähendab kindlasti saab aga kas kasu ka on?Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas terroriBanaan Vaata postitustnaiivitar. pakun, et distsiplineerivaks asjaoluks on siiski pigem koolikohustuse kandmine.
aga muidu on tüdrukutel preagu hea elu küll. kirjuta mida tahad, mõnikümnel vennal lahkub sõltumata sõnumi sisust veri peast, ning pinnas terve õhtu kestvaks aktiivseks suhtluseks on ettevalmistatud. juhhei!Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustMa olen väike , olen ikka alles päris väike ja viina veel ei joo.Kuid siis kui paistab päike ma kast õlut koju toon,ema ytleb mulle"sa oled vastik nolk" kuid mina ei kuula teda sest õlu pole solk!
Aga tglt ma enam ei joo. Ausõna. Usu või ära usu, aga päriselt ka jätsin ma joomise maha.
101010My daddy was a bankrobber
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar