Saate parim lugu oli Toomase ja Kadi "Sind Kaupluses Näen" vms!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
laulud tähtedega
Collapse
X
-
Mõlemad väärisid võitu, aga mulle meeldis Birgit ja Tsahkna rohkem ,sest nad mõlemad oskasid hästi laulda, ta on ju Eesti uus sinatra. Valdo on muidu küll musikaalne, lõpetanud ju Tallinna muusikakooli, aga laulmine on tal hädine, ja see pärast poleks nemad võitu võibolla nii palju väärinud kui B&co.
Kena saade oli. Superstaar oli ikkagi etem, kuigi võrrelda ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustAboluutselt parim lugu oli saates viimane Valdo ja Inese lugu, mida seekord esitati "Eesti muld ja Eesti süda". Tõesti ilus.
Ja võitjatest ei hakka üldse rääkima! Loomulikult on mul hea meel
krt zürii mulle ei meeldinud.Krt mida teab see Tali ja Makarov laulmisest.ainuke kes oli tasemel oli NõgistoMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
urmar, eks teda "dopingu kasutamises" süüdistatigi.. kuigi jah - ise jälgisin seda saadet ka ainult nii palju, kui uudisteveergudel pealkirjad silma hakkasid.
Siiski vaatasin eilset saadet pea 100% ning eilse põhjal oli minu jaoks parem siiski teiseks jäänud paar - Valdo ja Inese "magamata ööd" oli kuidagi must ning see kakskeelne laul oli ikka paras puder ja kapsad. YouTube'i vahendusel sai ka sama laulu inglise-itaalia keelne versioon (http://www.youtube.com/watch?v=WK9nt1NF7Nw) ära kuulatud ning pean minima, et viimatinimetatu oli korralikult puhtalt ja veidi aeglasemalt ette lauldud. vast see aeglasem tempo tingiski selle, et puudus laulusaates nähtud segadus. Seega polnud asi selles, et kakskeelne peabki nii segaselt kõlama. Viimane lugu oli nende poolt aga jah super.
Kui ma mõtlen nüüd selle paari peale kus Õigemeel oli, siis nende nõrkus sellises saates oligi ehk see, et nad olid liiga head ning ei jäänud seetõttu inimestele meelde. Igal juhul olid nad minu arvates paremad.
Siin finaalis tuleb muidugi see ka mängu, et enda tuttavate peal olen tähele pannud järgmist - need kellele meeldib Ines on Birgit äärmiselt ebasümpaatne ning vastupidi. Eks nüüd oli lihtsalt näha, kummal rohkem fänne on. Ma ise olen muidugi täiesti erapooletu - Ines meeldis mulle siis, kui ta Kahes taktis oli, peale seda, kui ta oma iseloomuliku iniseva hääle leidis.. ei aitäh. Birgit on minu jaoks aga alati üks mitte midagi ütlevate lauludega suvaline eesti "staar" olnud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mulle meeldib muidu "Tantsud tähtedega" rohkem, kuid olen ka seda jälginud paralleelselt tantsudega. Žürii on jah igav, kuigi noh, Makarov on enamvähem. See Tali on ikka tõsiselt jobujutuga.
Mulle meeldis ka see Kadi ja Toomas laul "Sind kaupluses näen". See laul lihtsalt liiga naljakas
Valdo ja Inese isamaaline laul vast neile ka võidu tõi ma usun.
Ning meeldis veel ka Elise ja Rolfi ooperilaul. See oli liiga .. mind võttis sõnatuks.
Kommentaar
-
Selle juurde tagasi tulles, et Valdo Randpere kunagi laulis...
Siis Tsahkna on ju siiani tegev koorilaulja pluss esinenud mitmetelgi kontsertitel (näiteks sellesama mr Bojangles looga). Randpere aga vist jah kunagi laulis, nüüd ilmselt juba pikemat aega pole tal olnud ei aega ega viitsimist sellise asjaga tegeleda...
Samas see heategevuslik raha oleks vist Tsahkna puhul veidi paremasse kohta läinud? Või ei?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Ines paneb küll täiega mööda... Seda on lausa valus kuulata... Pealegi on ta täielik eneseimetleja - kõik, mis teeb, on nii võlts (nt ta liigutused käega, kui laulab)... Valdo on minu jaoks küll sümpaatne - selline rahulik ja muhe. irgit ja Margus oskavad vähemalt mõlemad laulda. Birgit ainult karjub liiga palju - kui ta laulaks vahelduseks ka õrnema häälega (mingis laulus ta seda isegi tegi vist), oleks ilusam. Margus võiks natuke harjutada ja oleks väga hea laulja kohe - praegu natuke liiga mittesolistiliku tämbri ja häälekasutusega (nagu kooripoisid ikka). Tegelt oleks võinud Rolf ja Elis finaalis olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar