Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

offtopic

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Ma tahaks kellegil näo täis sõimata.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Nii asi järgmine.

Otsin fotoshoppamise meistrit. Vaja tibudel tumedad juuksed blondiks teha. Kellel igav ning viitsib mässata veidi siis PM

Kommentaar

võin mõlemad ette võtta
        Algselt postitas JT8055
        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Ma võin esseesid kirjutada.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
            Ma võin esseesid kirjutada.
            "Sealt me tulime. Siin me oleme. Sinna me läheme" - anonüümne suitsetaja

jõudu

Kommentaar

Tilluke lõik vestlusest msn is.

hmm... ütleb:
              muide OT vahele
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
              pets ütleb:
              no sellega on kokku võetud M. Haavistu, enamus itaalia klubid ja portugali koondis
              hmmm... ütleb:
              icc
              pets ütleb:
              või kuidas manchester united'it sai kuni hiljutiseni kirjeldada:
              portugali transseksuaal, šimpans, pilu ja mõned kõndivad soengud
              Nja.

Kommentaar

tereeeeeeeeee

Kommentaar

kuram! magasin õige momendi maha ning nüüd hakkas jälle mingit jubedat vihma sadama.. aga 19:30ks vaja ju ikkagi le coqile jõuda. tuleb vist märga trotsida.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Kurat küll. Kaljul nüüd vajalikud 3 punkti läinud. Putsi küll kui vihale see ajab.

Kommentaar

yo mehed, olen võrus yoo, tamula ääres ja bossu taga kõrval kollases majas elan. yoo
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Madonnast...

1.Rahvast oli liiga palju. Ei mahtunud korralikult liigutamagi.

2.See dj paul okenfiild vms oli jama minu meelsest.

3. Mis krdi pärast oli nii kaua tarvis seda lava/tehnikat sätida kui see dj nahhui tõmbas. Rahavs oli enne kontseti juba pool päeva jalgadel olnud. Et siis koge see dj + sättimine võttis ropult kaua.

4. Madonna lavaletulek ja publiku kisa - super

5. Publik ise oli selline keskmine eestlane. laulud ka paljudele vist mitte väga tuttavad äkki

6. Vanemad hitid olid super ja publikule ka väga meeldis

Et siis Madonna esinemine väga super, muu mitte nii hea.

Kommentaar

sain uue rõveda Live messengeri asemele vana 8.5 tagasi. Kuradi hea olla.

Kommentaar

krt 7ni kontoris kellegi teise tegemata tööd teha ei ole hea. Lisaks on veel selline tunne et saad vasta pead ka selle eest et 2 päeva tööd poole päevaga ära ei tee...

Vahe sellest...Nüüd pean õhtul ka tööd tegema, nagu reedel plaane poleks. Haige asi....Oi kui lukku ma täna tõmban ennast

Kommentaar

Nii. Office FAIl

Ilm oli täna super. Mõlemad naised olid kontoris, aga 0 seelikut. Kõige hulle oli veel see, et üks oli hommikul jube seeliku selga pannud, aga siis mõtles ümber ja võttis ära ning vahetas pükste vastu.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                Mõlemad naised olid kontoris.
                                Tunnen sulle kaasa. Täiesti ebaterve töökeskkond.
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X