jee mis teete?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
offtopic
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmida aasta viimasel õhtal juua võiks?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmida aasta viimasel õhtal juua võiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmida aasta viimasel õhtal juua võiks?
aga noh ma ise võtan mingit Pepsit vms ja lastesampsi ehkolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustVaatan siin just vanu pealtnägijaid ETV lehel ja leidsin ikka kõige haigema venna ülesse. 3 nädalat vanast osast Häädemeeste vallavanem, täitsa perses vend
Kuidas saavad sellised ahvid pukis olla?
Kes viitsib vaatab ise selle tolguse ära. alates 16min vms
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=89600olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõtlesin et räägin teile asja ausalt ära.
Nimelt ei olnud minu esmamulje gairist just kõige parem. Aga praeguseks on tema oma aktsiad minu silmis kõvasti tõstnud. Täpselt sama teema on Liis Lassiga. Ei tea, kas siin on mingi seos, aga nii ta igatahes on.
Samas Gairi oligi algul siin ju mingi sõjakas ja lahmiv ning osad arvasid, et tegemist miskise naljaprojektiga lausa juNüüd muidugi kvaliteet tõepoolest korralik!
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSamas Gairi oligi algul siin ju mingi sõjakas ja lahmiv ning osad arvasid, et tegemist miskise naljaprojektiga lausa ju
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõtlesin et räägin teile asja ausalt ära.
Nimelt ei olnud minu esmamulje gairist just kõige parem. Aga praeguseks on tema oma aktsiad minu silmis kõvasti tõstnud. Täpselt sama teema on Liis Lassiga. Ei tea, kas siin on mingi seos, aga nii ta igatahes on.
Tänud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar