320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tervitamise teema
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustPaistab, et eriti ei löö su uus teema läbi
aga tervitan sind ikkagist, cannuman.
keep going in club tallinnnnnnnnnn.
Teema on super. Lihtsalt laupäeva hommikul pole rahvas veel jõudnud
Aga mina tervitan sind, Billy t, kes sa oled sama ilus nagu tänane ilm...
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga mina tervitan sind, Billy t, kes sa oled sama ilus nagu tänane ilm...kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustNo see tuli kyll nagu välk selgest taevast! Tänud, Cannu! Vastutervitused Saaremaalt - ilm ei ole siin just ilus, aga loodetavasti ei lähtunud sa oma luulelises võrdluses sellest Ja ära unusta täna mängu vaadata, Taki lubas värava lyya
E: Otseloomulikult tervitan ka neid, kes mõtlesid välja selle, et süüa ega juua ei tohi väljakule kaasa võtta! Mis sest, et statkal midagi ei müüda, söök ja jook viska minema. Saaks aru, kui et oleks kohapeal mingi putka olnud, kust saab midagi osta, aga ei.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTervitan ka billy talentit, kelle ma ka juhuslikult tribüünil üles leidsin ja Kasperit ka kes lehvitas mulle aga keda ma rohkem ei näinudFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
jo Kaitz, mine vittu !The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustfakk, ma olen vist ainus foorumiliige, kes billy't päriselt näinud pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustfakk, ma olen vist ainus foorumiliige, kes billy't päriselt näinud pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMa pole teda ka näinud. Toas tuli ei põlenud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar