Algselt postitas Shermann

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Lubadused aastal 2009

Collapse

X
- 

Algselt postitas cannuman Vaata postitustPerrotta lõi täna käärlöögist värava...Kui tema suudab siis mina ka. Õpin uuel aastal käärlöögi selgeks!
Ma ei hakka uhkustama ega kaagutama, aga ma juba oskan käärlööki lüüa.Iv seen better days
Kommentaar
 - 

Vot siis sa oled küll staar jubaAlgselt postitas kurb Vaata postitustMa ei hakka uhkustama ega kaagutama, aga ma juba oskan käärlööki lüüa.

Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
 - 

Mille tegid siis?Algselt postitas Even Vaata postitustjõudsin teise tätoveeringu ka teha, niiet double up bitches.
Kommentaar
 - 

pilti pole tõestust netuThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
 - 

Ei saa 5nda klassi lapsele sellist suurt vekslit ette panna. Mina arvan, et kui ta suudab sama tublilt edasi kirjutada siin foorumis, nagu ta seda teinud on, siis on kõik teed valla ja vähemalt 6-7nda klassini peaks ta küll hakkama saama. Muidugi on vajalik abiõpetajad ja tugev vanemate suunamine. Natukene vähem seda modernset arvutimängu kah. runeskeipi ja kõik läheb hästi.Algselt postitas Shermann Vaata postitustPraeguste seaduste järgi peab iga inimene lõpetama vähemalt 9 klassi, mitte 5.
Minu jõululubadused: Vähem tolerantsi. Rohkem söömist. Ja üritan ülikoolis asjad kõik viimasele sekundile jätte.
Kommentaar
 - 

Nii ei ole. Eesti Vabariigi haridusseaduse § 8 lg 2 järgi on õpilane koolikohustuslik põhihariduse omandamiseni või 17-aastaseks saamiseni.Algselt postitas Shermann Vaata postitustPraeguste seaduste järgi peab iga inimene lõpetama vähemalt 9 klassi, mitte 5.
Kommentaar
 - 

Sul pole mõtet üritada, see tuleb ka siis kui üritad mitte viimasele sekundile jättaAlgselt postitas plekkpurk Vaata postitustJa üritan ülikoolis asjad kõik viimasele sekundile jätte.

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar