kirgastumine vooluringi uksekeste osas saabus mulle juba selles piraattaksos, millega kaks rahandusametnikku oma elukohtadesse toimetati (hinge närib tunne, et selle sõidu pealt ei laeku maks ei munitsipaal- ega riigieelarvesse). aga sellest peaksin elektrivoolu huvilistele tõepoolest eraldi kerge loengu järgmise glamuuriürituse raames. elektrikarjuse osas ilmselt tuleb viia läbi katse. kui õnnestub läbi lipsata suurema šokita, on järelikult vahelduvvool. loodetavasti olen selleks ajaks võimeline juba vahelduvvoolule mõtlema nii, et silme ette ei tõuse pilt sellest, mis on tegelikult 50hz taga.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Häbipost
Collapse
X
-
-
WTF. mcnamara käis kohal."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legendKommentaar
-
Ära pläma, juba teisel korral tõmbasite mu rea maha ning siin see ei kajastu :P
Kusjuures, see aastatagune lugu pold üldse meeles. Nii et jyriöö pläsku koos Duuro viinaga endiselt sinu juures hoiul?Supplies!Kommentaar
-
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
-
-
Kommentaar
-
Kaevame selle teema ka välja. Ja kronoloogia huvides tõstan ühe postituse siia.
Aga häbiposti... Vist pean end ise nomineerima
Aa, ei! aiFo - häbi-häbi!Supplies!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar