Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
LOL. Valus e-ravimine on lahti läinud. Kusjuures ma ei teadnud, et niipalju meditsiinilise haridusega vandi meil siin foorumis on...
Kutsu perearst või kui jalad kannavad, mine kohale. Ja kui saad kõhulahtistit, ära unusta perse pühkimise teemasse tulemusi kirjeldamast.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
No mõni päev pärast mure kurtmist jätkus veel sama stsenaarium,kõht kinni,punnitasin potil aga ei midagi.Asi hakkas lahenema läbi toitumise,sõin ploome,jõin ploomimahla,kummelitee jne. ja üks hommik - oh imet,sain sittuda,oii kui mõnus tunne oli.
Kui mul kunagi oli, siis ma jõin ära sitaks teed ja lebotasin voodis. Pluss veel arsti määratud rohud olid ka. Aga eriti ei soovita hakata kodus ravima. Kui arst pakub võimalust, siis ikka tuleks haiglasse minna. Mina näiteks ei tahtnud ja kuu aega istusin päevast päeva 39ga kodus ja vahtisin lakke.
Ma põdesin kahepoolse kopsupõletiku püstijalu läbi. Läksin arstile, et süda öösiti valutab ja too ütles, et kõik korras. Järgmine kord läksin seoses mingi muu hädaga uuesti ja siis ta ütles, et oih, teil on olnud tugev kopsupõletik, my bad.
Kommentaar