Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kõhuviirus!KIIRE

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

tee klistiir
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Okei. Natuke nõu, mis võib sind aidata ka: helista 1220 perearsti infosse. Nad töötavad 24h.

Kommentaar

nõuanded kuda teha kodus klistiiri
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

kui on paremal alakõhus ja valutab, siis helista kohe. sest see võib olla pimesool ja sellega ära jama

Kommentaar

mine osta apteegist REHYDRON´i (apteeker annab sulle edasised juhised selle kasutamiseks) ja joo palju Värska´t.

Kommentaar

LOL. Valus e-ravimine on lahti läinud. Kusjuures ma ei teadnud, et niipalju meditsiinilise haridusega vandi meil siin foorumis on...

Kutsu perearst või kui jalad kannavad, mine kohale. Ja kui saad kõhulahtistit, ära unusta perse pühkimise teemasse tulemusi kirjeldamast.
              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                LOL. Valus e-ravimine on lahti läinud. Kusjuures ma ei teadnud, et niipalju meditsiinilise haridusega vandi meil siin foorumis on...

Kutsu perearst või kui jalad kannavad, mine kohale. Ja kui saad kõhulahtistit, ära unusta perse pühkimise teemasse tulemusi kirjeldamast.
                ma enda postitusega pidasin silmas leevendamist mitte ravimist. loomulikult nii palju kui võimalik, mõistlik oleks perearstiga ühendust võtta!

Kommentaar

KASPY, MIS SINUST SAI!? seo ikka kõhudraama otsad kokku.

Kommentaar

No mõni päev pärast mure kurtmist jätkus veel sama stsenaarium,kõht kinni,punnitasin potil aga ei midagi.Asi hakkas lahenema läbi toitumise,sõin ploome,jõin ploomimahla,kummelitee jne. ja üks hommik - oh imet,sain sittuda,oii kui mõnus tunne oli.

Kommentaar

kuidas koduste vahenditega kopsupõletikku ravida?
                      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

vat seda ma ei tea. Aga nagu ei tasu nussida, see on tõsine asi. Marss arsti juurde ja antibiootikumilaks

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                          Kui mul kunagi oli, siis ma jõin ära sitaks teed ja lebotasin voodis. Pluss veel arsti määratud rohud olid ka. Aga eriti ei soovita hakata kodus ravima. Kui arst pakub võimalust, siis ikka tuleks haiglasse minna. Mina näiteks ei tahtnud ja kuu aega istusin päevast päeva 39ga kodus ja vahtisin lakke.

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                            Minhitenhomopaatiliste teraestega ehk hiina meditsiiniga.
                            Nafta ravimeid antibiootikume ei kasutaks.
                            >>

Kommentaar

Ma põdesin kahepoolse kopsupõletiku püstijalu läbi. Läksin arstile, et süda öösiti valutab ja too ütles, et kõik korras. Järgmine kord läksin seoses mingi muu hädaga uuesti ja siis ta ütles, et oih, teil on olnud tugev kopsupõletik, my bad.

Kommentaar

a mingid vabamüügist saadavaid ravimeid on ka?
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X