Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Värdjad kes postitavad linke ilma mõistlike kommentaarideta
Collapse
X
-
eriti chuuul oleks kui keegi nüüd mõne minu lingi välja otsiks. Aga üldiselt siiski võiks nagu jah ikka väike selgitus juures olla lingil...kui see just täpselt mingile eelvenale postile vastus pole või midagi. Teinekord tahaks otsida mingit videot või värki mis siin kajastunud, aga no tra kõiki neid linke läbi klikkida...ma ei tea.Kommentaar
-
seal on obv. immuunsus. aga need jorsid, kes uudiseid lingivad kirjutamata vihjetki millest jutt, yt videosid igale poole topivad oskamata neid postitada ja kommenteerimata võib ju oda otsa ajada küll. noh tavaline kamp budu, calva, cetikutsikk ja siis mingid kodulehehoorad nagu kalju tiim, scuudi, ejl/flora poisid jne.
muuseas, ma ootan juba pikka aega, millal cannu oma kutsumust tõestab, ja ühe ... mmm ... inimese täähelepanu sellele asjale viib.Kommentaar
-
arusaadavseal on obv. immuunsus. aga need jorsid, kes uudiseid lingivad kirjutamata vihjetki millest jutt, yt videosid igale poole topivad oskamata neid postitada ja kommenteerimata võib ju oda otsa ajada küll. noh tavaline kamp budu, calva, cetikutsikk ja siis mingid kodulehehoorad nagu kalju tiim, scuudi, ejl/flora poisid jne.
muuseas, ma ootan juba pikka aega, millal cannu oma kutsumust tõestab, ja ühe ... mmm ... inimese täähelepanu sellele asjale viib.
kokkuvõttes on see siiski foorumi reeglitega vastuollu mineva tegevusega ja probleem iseenesest on olematu võrreldes karistamatu ropendamise ja üks teise sõimamisega.AILTONKommentaar
-
Nõus. See on ikka päris rõve, mis siin viimasel ajal toimub. Moded võiksid lõpuks asja käsile võtta. Mõned bännid ja asi peaks korras olema.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
et siil sulle perse pesa teeksKommentaar
-
Teema jätkukshttp://sport.err.ee/index.php?0592049
vituks hea ikkagiThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar