Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas Rocki fännid on maakad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
    Ja tegelikult teemasse kah nati.
    Miks te üldse kahe tolbajoobi pärast nii endast välja lähete?Las need lontrused arvavad,et nad nüüd ilgelt tegijad kutid on,küll neilgi varsti koidab et nad ennast lolliks on teinud.Ei tea kust nood sellid sellise mõtte võtsid,eks nad arvasid,et nad saavad teiste Kalevi fännide käest kamaluga respekti ja värki sellise tembu eest,aga võta näpust.
    Tartlased võiksid millegi vaimuka ja tabavaga vastu panna,aga mitte nii madalale langeda,et kõiki Tallinna inimesi pededeks sõimata vms.
    Kõige hullem on asja juures, et antud kaks isikut arvavad siianii, et nad ei öelnud midagi halvasti.
    Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
      Kõige hullem on asja juures, et antud kaks isikut arvavad siianii, et nad ei öelnud midagi halvasti.
      No ma arvan,et nüüdseks on isegi nendesugustel koitma hakanud,et asi pole päris õige.
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
        No ma arvan,et nüüdseks on isegi nendesugustel koitma hakanud,et asi pole päris õige.

Raiko!

Sa oled optimist! Kahjuks see aga nii pole (ehk nad ei adu seda ikka veel)
        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
          Raiko!

Sa oled optimist! Kahjuks see aga nii pole (ehk nad ei adu seda ikka veel)
          Ragnar!

Ma usun,et sa tead mida räägid.Ma tean,et kui nii kindlalt seda väidad,järelikult sul mingid omad allikad kust infot ammutad.
          Sellest järeldan,et need tublid "linlased" on lollimad kui välja paistavad.
          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Mis TV-programmis need Kalevlased hiiglasid?
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
              Mis TV-programmis need Kalevlased hiiglasid?
              TV14-s, kui esimese finaali otseülekandes poolaega intervjuudega sisustati.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Selge siis... ma ei vaatand poolaega.
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Ma isegi ei viitsinud süveneda. Panin jah kuna toetan Cramot.

Kommentaar

suht "mõtekas" teema...

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
                      suht "mõtekas" teema...
                      suht genious postitus...
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                      X