Kuidagi peab ju lahe välja paistma........................................... ...............
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
millal viimati kivi tegid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMa viskasin kunagi kui ma veel väiksem laps olin Tartus mingi surnud inimese kuju kividega. Üks mööda jalutav tädi hakkas mu peale karjuma. Arvatavasti on ka tema nüüd surnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustmillal siis
p.s. evu ei või siia postitadaAlgselt postitas Shermann Vaata postitustMida tähendab kivi tegema?Algselt postitas JanK Vaata postitustsavuuuuuuuuuuuuuuuuuFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMa viskasin kunagi kui ma veel väiksem laps olin Tartus mingi surnud inimese kuju kividega. Üks mööda jalutav tädi hakkas mu peale karjuma. Arvatavasti on ka tema nüüd surnud.
10 märki
Kommentaar
-
miks ometi moded seda teemad ära ei lukusta?
narkarid minge ppppppppperssse!http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustmiks ometi moded seda teemad ära ei lukusta?
narkarid minge ppppppppperssse!
ei viitsinud seda vastukaja lugeda mis nüüd oleks tulnud, munnid rsk.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustohmu, ise kasutad mingist snusi paska mis on samuti eestis keelatud.
ei viitsinud seda vastukaja lugeda mis nüüd oleks tulnud, munnid rsk.
kuule tibla, esiteks on snus eestis lubatud..vaid müük keelatud.
tee endale asjad selgeks.
ja snusi ei saa võrrelda savuga.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustkuule tibla, esiteks on snus eestis lubatud..vaid müük keelatud.
tee endale asjad selgeks.
ja snusi ei saa võrrelda savuga.
lähme võtame poest viina ning sõidame karvastele molliWhere were you in '62?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar