Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Peded laupäeval Tallinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
    sa loobid muidu kõike, mis sulle ei meeldi?
    Ei loobi aga no peded mulle tõesti ei meeldi, kui ma pede oleks ma laseks omale kuulipähe.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
      Ei loobi aga no peded mulle tõesti ei meeldi, kui ma pede oleks ma laseks omale kuulipähe.
      Oleks ma su sugune laseks ma ka endale kuuli pähe.

Kommentaar

säärane pulbitsev raev viitab sellele, et oledki. lepi endaga, teistsugune olla on täiesti normaalne.

Kommentaar

Tännu ka lõpuks kapist väljas ! Bravo tännu, me su üle rõõmsad

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
            Oleks ma su sugune laseks ma ka endale kuuli pähe.
            Mis ma nüüd tegema pean???Nutma või naerma?Mul suht savi mida sina teed

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
              säärane pulbitsev raev viitab sellele, et oledki. lepi endaga, teistsugune olla on täiesti normaalne.
              Kindlasti ei viita see sellele et ma pede olen Kas siis kõik Skini´d ja sellised tüübid on peded, mu sõbrad on nad peded, vastan ise ei ole, mu isale ei meeldi peded kas ta on siis ise ka pede??? päris lahe olen välja tulnud mingi mehe puuparist või? Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed

Kommentaar

Kindlasti ei viita see sellele et ma pede olen Kas siis kõik Skini´d ja sellised tüübid on peded, mu sõbrad on nad peded, vastan ise ei ole, mu isale ei meeldi peded kas ta on siis ise ka pede??? päris lahe olen välja tulnud mingi mehe puuparist või? Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
                Kas sa annad umbes koolis ka näiteks neile peksa, kel on prillid või natuke pikemad juuksed?

Kommentaar

Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
                  sinuga võrreldes kindlasti.

no aga mõtle korraks. tolerants puudub inimestel, kel puudub enesekindlus. sa ilmselgelt kas kardad midagi või tunned end niivõrd ullikesena, et enda ego tõstmiseks teisi tümitama pead. mõni gei sind on kolkimas käinud või?

hädine sitavares oled, ei muud.

Kommentaar

Mis ma nüüd tegema pean???Nutma või naerma?Mul suht savi mida sina teed
                    Mis peded siis tegema peavad, Nutma w ? Neil ka su arvamusestsuht savi.

Kommentaar

Eks ongi nii ju et lahe välja paista peab endast nõrgemaid peksma.

Kommentaar

Skinid on nagu venelased. 1vs1 ei tehta kunagi, vaid ikka kutsutakse oma sõbrad/onud/tuttavad ükskõik kohale ja räägitakse, et neil kõva backup olemas.

Pededest on minul pohhuii, aga kui nad tänavale ennast näitama karjakesi tulevad siis käib küll pinda.

Kommentaar

Tegelt las need skinnid nende sibulatega möllaku aga niisama lambist inimesi peksma ikka ei läheks. No las nad on peded, mis sa tännu arvad et kui sa nüüd neile molli paned siis nad muutuvad heteroks w ?

Kommentaar

No aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema. Siis lihtsalt äkki selliseid reise enam siia maile ei korraldataks

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
                              Eks ongi nii ju et lahe välja paista peab endast nõrgemaid peksma.
                              Miks Sa arvad et me/ma endast nõrgeimaid peksan???

Kommentaar

No aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema. Siis lihtsalt äkki selliseid reise enam siia maile ei korraldataks
                                Kui sa teaksid, kui oluline on üldiselt majandusele igasugu kruiisireisid, siis sa nii labiilset möla ilmselt ei ajaks.

Kommentaar

Working...
                                X