Algselt postitas smörgåsbord
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustEi loobi aga no peded mulle tõesti ei meeldi, kui ma pede oleks ma laseks omale kuulipähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustEi loobi aga no peded mulle tõesti ei meeldi, kui ma pede oleks ma laseks omale kuulipähe.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustOleks ma su sugune laseks ma ka endale kuuli pähe.Nutma või naerma?Mul suht savi mida sina teed
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustsäärane pulbitsev raev viitab sellele, et oledki. lepi endaga, teistsugune olla on täiesti normaalne.Kas siis kõik Skini´d ja sellised tüübid on peded, mu sõbrad on nad peded, vastan ise ei ole, mu isale ei meeldi peded kas ta on siis ise ka pede??? päris lahe olen välja tulnud mingi mehe puuparist või? Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKindlasti ei viita see sellele et ma pede olenKas siis kõik Skini´d ja sellised tüübid on peded, mu sõbrad on nad peded, vastan ise ei ole, mu isale ei meeldi peded kas ta on siis ise ka pede??? päris lahe olen välja tulnud mingi mehe puuparist või? Äkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustÄkki oled Sa ise teistsugune et pedesid kaitsed
no aga mõtle korraks. tolerants puudub inimestel, kel puudub enesekindlus. sa ilmselgelt kas kardad midagi või tunned end niivõrd ullikesena, et enda ego tõstmiseks teisi tümitama pead. mõni gei sind on kolkimas käinud või?
hädine sitavares oled, ei muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMis ma nüüd tegema pean???Nutma või naerma?Mul suht savi mida sina teed
Kommentaar
-
Mehhanisaator
No aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema. Siis lihtsalt äkki selliseid reise enam siia maile ei korraldataks
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas cáñamo Vaata postitustEks ongi nii ju et lahe välja paista peab endast nõrgemaid peksma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNo aga kui nad tulevad 2100 kesti siia pedereerima ja ma ei tea mida tegema. Siis lihtsalt äkki selliseid reise enam siia maile ei korraldataks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar