Kui suur kamp on juba koos?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga ühissaunades käimist ei peaks ära keelama, või no üleüldse nad ära märgistama nii et kõigile selgelt näha oleks???
või ühissaun on nagu spordiklubi saun? mida sa mõtled?
P.S. ma olen peast hetkel kapsas
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Milanista Vaata postitustMis pedekaitsjate konventsioon siin kokku on kutsutud?Sorry,aga vanadel headel aegadel visati kõik pederastid kividega surnuks.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Shermann Vaata postitustVõinoh, minge visake koos need väljamaa homod kividega surnuks, teete Eestile mõnusa mainekujunduskampaania.
TALLINN GEY PEALINN 2011oleks see siis parem?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustVõi lähme hoopis plakatitega I LOVE YOU oleme rõõmsad et Tallinnast saab Euroopa kultuuripealinna asemel Maailma Pedede pealinn!
TALLINN GEY PEALINN 2011oleks see siis parem?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas dannar Vaata postitustMiks mitte? Las tantsivad, peded siis. Mis minul sellest?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKAs Sa oled nüüd natukene imelik?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Shermann Vaata postitustJa nende peksmisega sa hirmutad peded ära?
Muideks, sügisel peaks tulema kohaliku omavalitsuse valimised, nii et lase emal-isal valida sellised inimesed, kellele ei meeldi omasooiharad. See aitab kõvasti rohkem, kui nende kolkimine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKAs Sa oled nüüd natukene imelik?
Ma saaks aru, kui üks pool (tavaliselt põrutatav) ei saa enda eest seista või midagi, aga seal on ju kaks inimest, kes teevad selliseid asju omal vabal tahtel.
Kommentaar
-
Saatku kõikide kandideerivate erakondadele e-kirjad, vastus garanteeritud. Või lase neil valida Eesti Iseseisvuspartei, kui see juhtub kandideerima.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas dannar Vaata postitustAga ütle, et miks peaks mind kottima, kui meie linnas käivad ringi mõned mehed-naised, kes lihtsalt kipuvad pimedas teiste samasoolistega põrutama? MIKS peaks see mind kottima? MIKS peaks see SIND kottima? Mis õigus on minul öelda, et kes kellega põrutama peaks? Ja mis õigus on SINUL seda öelda?
Ma saaks aru, kui üks pool (tavaliselt põrutatav) ei saa enda eest seista või midagi, aga seal on ju kaks inimest, kes teevad selliseid asju omal vabal tahtel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar