Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma sellele vanglateemale lisan niipalju, et seal ei ole sa kindlasti mingi kõva vend, kes kõik läbi klobib. Pigem klobitakse sind. Ja tehakse muid asju ka.
Juba värisen, tegelt pole seal väga hll kuna mu sugulane käis seal ja läheb uuesti ning teine lähedalt tuttav tuli ka mingi aeg tagasi
Tead, ma saan aru, kui sa ahv onju kodus ja pimedas pedesid vihkad, siis on ok, aga kui sa tuled siia foorumisse sellega pedereerima, siis on see jälk ja mul jookseb ikka juhe täiesti kokku, raisk, nahhui. Okei, Tofoa, Shermann, Canamo ja kes veel, võtame kivid ja kaikad ja lähme Mehhanisaatorile külla rsk! Nahhui ta vihkab avalikult raisk, pärast oleme VIHKAJATE PEALINN 2011, TÜRA RAISK AHVID NAHHUI!
Juba värisen, tegelt pole seal väga hll kuna mu sugulane käis seal ja läheb uuesti ning teine lähedalt tuttav tuli ka mingi aeg tagasi
mm. ok. normaalne. sry. mees. me ei teadnud, et sul sellised sõpsid. sry kuule, me tegime nalja. tahad tuleme ka pedesid peksma? ok? sry, tõega, noh! Smörgadsbord vms ka vabandab ja Tofoa, noh, tegelikult ka, noh, sry!
No ja igaüks võib väita igasuguseid asju ju! Ma võin väita et ma lähen panka röövima ja homme kaaperdan lennuki ja ülehomme lasen KAubamaja õhku. KAs siis mendid lähevad igale poole valvese ja aetakse K-komando üles?
Teise inimese tervise kahjustamise eest, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest - karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
Vale vastus, väga vale vastus.
Ilmselt kvalifitseeruks Mehhanisaatori tegevus hoopiski järgneva alla:
§ 263. Avaliku korra raske rikkumine
Rahu või avaliku korra rikkumise eest, kui see on toime pandud:
1) vägivallaga;
2) vastuhakkamisega avalikku korda kaitsvale isikule;
3) relva või relvana kasutatava muu eseme, lõhkeseadeldise või lõhkematerjaliga ähvardades või
4) grupi poolt, -
karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.
Ehk § 263 p 1 (kuna läheb peksma) ja ka p 4 (kuna tal pidi seal sõpru olema, kellega koos nad lööma hakkavad). Niiet võimalus saada reaalset vangistust 5 aastat. Ja see, et Mehhanisaator on alaealine, ei loe. Süüvõimeline on isik, kes on vähemalt 14 aastat vana.
Ilmselt kvalifitseeruks Mehhanisaatori tegevus hoopiski järgneva alla:
§ 263. Avaliku korra raske rikkumine
Rahu või avaliku korra rikkumise eest, kui see on toime pandud:
1) vägivallaga;
2) vastuhakkamisega avalikku korda kaitsvale isikule;
3) relva või relvana kasutatava muu eseme, lõhkeseadeldise või lõhkematerjaliga ähvardades või
4) grupi poolt, -
karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.
Ehk § 263 p 1 (kuna läheb peksma) ja ka p 4 (kuna tal pidi seal sõpru olema, kellega koos nad lööma hakkavad). Niiet võimalus saada reaalset vangistust 5 aastat. Ja see, et Mehhanisaator on alaealine, ei loe. Süüvõimeline on isik, kes on vähemalt 14 aastat vana.
Noh, kui ta mingi suurema jama teeks, sis oleks avaliku korra raske rikkumine, aga kui annaks kellelegi lisaks peksa ja see peksasaanu avalduse teeb, siis saab kehalise väärkohtlemise ka.
Kehaline väärkohtlemine ehk kellelegi peksa andmine neeldubki § 263 p-s 1 ehk avalikus kohas kasutatakse kellegi suhtes vägivalda, millega rikutakse ka avalikku korda. Tuleb tuvastada see, kas rikuti avalikus kohas asjasse mittepuutuvate isikute õigusrahu. Ilmselt sellises kohas, kus see üritus toimub, seda ka tehakse. Seega jääks kvalifitseeritavaks süüteoks ainult § 263.
No ja igaüks võib väita igasuguseid asju ju! Ma võin väita et ma lähen panka röövima ja homme kaaperdan lennuki ja ülehomme lasen KAubamaja õhku. KAs siis mendid lähevad igale poole valvese ja aetakse K-komando üles?
Vaata need asjad kvalifitseeruvad ähvardamise alla ning jah, kui sa väidaks tõsimeeli, et sa lased homme kaubamaja õhku ja röövid Swedbanka ning kui keegi sellest politseile iitsatab, siis on nemad loomulikult kohustatud neile reageerima ja ähvardajale karistuse määrama.
Kommentaar