Algselt postitas Shermann
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Peded laupäeval Tallinnas
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Mehhanisaator
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuule Mehhanisaator, anna oma kontakt, et võtaks ühendust, tahaks kah need ahvid läbi peksta.Koos on parem minna. Võiks neilt pededelt lausa suguelundid ära lõigata, näeks parem välja. Mis arvad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustAnna ise oma kontakt!
muide, sinust enam suuremat idiooti ei leia.
PS! Mulle ei meeldi kah peded, aga seda saab väljendada ka teistmoodi.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustpede123456@hotmail.com
muide, sinust enam suuremat idiooti ei leia.
PS! Mulle ei meeldi kah peded, aga seda saab väljendada ka teistmoodi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust
Päris lahe mees, iseloomustatud kui "poksi pede"
Kommentaar
-
tra te "skinnid" olete kõige mõttetumad vennad üldse, ajasite sõpradega pead kiilaks ja nüüd kujutate ette endale. tra mis pärast te lähete teisi inimesi peksma/solvama kes pole teile mitte midagi teinud ja te lähete kambaga sinna, väga kõvad vennad. tean mitmeid sinusuguseid mõttetuid lohhe "skinne" kes üksinda on sitakotid kuid kambaga olete väga vägevad vennad, pärast saate ikka üksi lõuga ju ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMis ma nüüd tegema pean???Nutma või naerma?Mul suht savi mida sina teed
Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNii tore et Sa oled!i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Mondotek Vaata postitusttra te "skinnid" olete kõige mõttetumad vennad üldse, ajasite sõpradega pead kiilaks ja nüüd kujutate ette endale. tra mis pärast te lähete teisi inimesi peksma/solvama kes pole teile mitte midagi teinud ja te lähete kambaga sinna, väga kõvad vennad. tean mitmeid sinusuguseid mõttetuid lohhe "skinne" kes üksinda on sitakotid kuid kambaga olete väga vägevad vennad, pärast saate ikka üksi lõuga ju ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar