Ma olen valmis Mehhaka hetkega kuulsaks tegema! Kaameral aku juba laeb ja helipulti on ka patareid valmis pandud- annaks vaid peategelane märku, kus ja millal...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mehhanisaatori norimise teema
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKuulge, lõpetame Mehhaka kottimise ära. Poiss on püha viha täis ja mine tea, äkki teeb enesetapu teemat aktiivsemaks.
Aga teades seda, kuidas meie politsei tegutseb ja instantsid, ootan ma selle vägivalla ikkagi enne ära...keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
-
Algselt postitas vibu Vaata postitustMõtlesin ausalt öeldes ise ka sellele. Juba eile. Mina panen igatahes nüüd oma peakese tööle ja sõrmed jooksma ning otsin mehhaka vanemad üles, et nende tähelepanu päärata sellele, mis poiss netis teeb. Siis võtaks ühendust lastekaitse ning psühhiaatriaga- tegemist on selgelt nõrga närvikava ning labiilse lapsega, kellega tuleb nii perel kui vatavatel instatsidel rohkem tegelda.
Aga teades seda, kuidas meie politsei tegutseb ja instantsid, ootan ma selle vägivalla ikkagi enne ära...
Ma ei tea mis siin enne toimunud, eile juhuslikult vaatasin aga see ikka suht nõme ühte inimest niiviisi mõnitada ja tema vanemate kohta rõvedusi pritsida!
Haiged tüübid! Ja kui tõesti vennal närv üle visanud ja midagi korda saadab siis on juba hilja. Loodan et ta endaga midagi ei tee, lihtsam on neile sitapeadele koht kätte näidata kes heast-peast inimest mõnitavad.
Jõudu debiilikud!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kust otsat mina nõrganärvi kavaga olen ja endale ma kättkülge ei pane, vibu mida Sa mu vanematele räägid siis, et noh mõnitasime foorumis su poega ja rääkisime teie kohta nilbuysid ja igast paska ja siis nüüd ta hakkas meile vastu jalubas peksa anda, ma olen tõesti imelik inimene julgesin midagi vastu öelda
E:ma pole mingi emo et ma ennast oksa tõmbaks või lõiguks!
Kommentaar
-
Võtame asja kiirelt kokku.
mEhHaniSaAt0r, sa annad koguaeg ise ju põhjust, miks sulle halvasti öeldakse.
Ütled, et oled kõva löömamees, lähed pedesid peksma ja käid ninja trennis ja oled mingi meister. Aga jutt on sul parim. ja ratepildi all on sul kirjas "kõigeparem ju". see näitab juba ära, et sa oled mingi 14 aastane tattpräänik, kellel on puberteet ja elab end välja foorumis, kuna pole sõpru, kellele lõuga anda.
Rahune maha.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustVõtame asja kiirelt kokku.
mEhHaniSaAt0r, sa annad koguaeg ise ju põhjust, miks sulle halvasti öeldakse.
Ütled, et oled kõva löömamees, lähed pedesid peksma ja käid ninja trennis ja oled mingi meister. Aga jutt on sul parim. ja ratepildi all on sul kirjas "kõigeparem ju". see näitab juba ära, et sa oled mingi 14 aastane tattpräänik, kellel on puberteet ja elab end välja foorumis, kuna pole sõpru, kellele lõuga anda.
Rahune maha.
E:Mul on enamus jaolt poh mida räägite aga mõningad asjad ajvad kettase
Kommentaar
-
Hommik!
Põhimõtteliselt nõustun Sen-i väljaöelduga, kuid nendin seda, et kui kodanik Mehhanisaator ise natukenegi inimlikum oleks ning asjadesse pisut stoilisema rahuga suhtuks, oleks ta juba ammuilma rahule jäetud. Ma ei kiida absoluutselt heaks, et siin kellegi ema või veel vähem 10.a. õe pihta nilbusi loobitakse, aga eks kõigel siin ole oma lihtne ja loogiline seletus . Ole ise mõistlik, ollakse ka sinu vastu tolerantsemad ja sõbralikumad. Damn noh, egas me enam NSVL ajal ei ela, kus Balti poisid juba ennem sõjaväkke minemist eos teadsid , et olgu nad kui tahes lahedad või vaoshoitud või populaarsed , kottima hakatakse neid seal Uurali ning Siberi avarustes igatepidi.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Jaaa...eks naine, kes ennast avara dekolteega pluusikesse riietab on ka selles süüdi, et Talle vastu tahtmist mitme mehega taha väänatakse...
Minu arust on ülimalt jabur süüdistada Mehhanisaatorit väheses ignoratsuses, kui terve seltskond üksteisele kaasa õigustades ei suuda üht meest ignoreerida... Lausa eraldi teema selle jaoks vaja teha - milleks? Et veel rohkem tähelepanu saaks see, kes tähelepanu anub?
Ei ole vast mõtet!
Kommentaar
-
pole absoluutselt seniga nous. kasvoi juba selleparast et tunnistab ise et pole teemaga kursis aga sona votab. loomulikult tuleb arusaada ka sellest et mehhanisaatori puhul on tegemist julge poisiga kes otsib vaid kampa kellega koos pedesid ja russe peksta. parem tiib seni naol on potensiaalne kamp. votkem siis yhendust. mis puudutab minu vcordlemist debiilikutega, siis see puhas selge debiilikute monitamine. minule on see topic siin selgeks naidikuks nii labiilsest narvikavast kui paljust muust. jah- siia on kogunenud need kes ei suutnud valja kannatada mehhanisaatori vagivallale kutsuvaid postitusi. mis puudutab mehha ema siis normaalse hetero motlemisega noor mees tunneks uhkust, et tema ema peale motlemine ajab mehepojad kiima. minule tundub et kapis istuva homo jaoks on probleem selles et piisavalt temast ei fantaseerita. mehhanisaatorist on saanud intolerantsuse vordkuju ja selles pole kyll keegi teine syydi kui ta ise.keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar