Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Siimu < Blur vs Oasis > teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hea teema üles.

Kommentaar

Kasabian!!!!!!!!!
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

No igatahes Pulp!

Kommentaar

tulin ka siia midagi kavalat ütlema, no ntks "pulp" nagu kyps mainis, aga kuna see juba tehtud on, siis ma pean uue taktika valima. näiteks sellise, et minu kaalukauss langeks pigem oasisele, aga kuna ma pole kunagi eriti suur britpopi (ei tea, mis värk sellega on, aga ma eelistan pigem mingeid samaaegseid usa altrokkareid) sõber olnud, siis see on üsna pealiskaudne otsus.

Kommentaar

Blur - suhteliselt hands down minu jaoks. Meeldis juba 90ndatel rohkem a muud põhjused/põhjendused sarnased Dannariga - Albarn on lihtsalt kokkuvõttes liiga palju head kraami teinud. Näidetena tooks lihtsalt Gorillaze esimese plaadi (nt Latin Simone Buena Vista Ferreriga) või filmimuusika (eriti just Ravenous koos Nymaniga aga ka Ordinary Decent Criminal) või kasvõi The Good, The Bad and The Queen.

Oasise kahjuks räägib ka see, et sellest kümnendist on Gallagheride suurim saavutus All Saintsi liikmega abiellumine :P

Kommentaar

Mõlemad bändid on lihtsalt geniaalsed. Kuigi peab tõdema, et viimane album oli ikka väga juustune Oasise poolt.

Don't look back in anger tekitab ikka veel külmavärinaid.

Kommentaar

Working...
              X