Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Parim AS Roma fänn 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

F. Totti tundub olevat Peeter Võsa ja Üllar Luubi lovechild. Keskkooliõpikutesse näidistekst ebaõnnestunud metafooridekasutusest olemas.

count on ilmselgelt lugenud korduvalt raamatut "Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi".

flameas on, ma eeldan, lihtsalt noor ja rumal.

cannuman ainuõige valik.

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
      F. Totti tundub olevat Peeter Võsa ja Üllar Luubi lovechild. Keskkooliõpikutesse näidistekst ebaõnnestunud metafooridekasutusest olemas.

count on ilmselgelt lugenud korduvalt raamatut "Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi".

flameas on, ma eeldan, lihtsalt noor ja rumal.

cannuman ainuõige valik.
      olegtoivo võiks mulle oma vana torufoorumi kasutajanime siia kirjutada ja siis ma saaks aru kellega tegu, kui kasutaja oli "whiskey" siis võid ennast ausalt põlema panna, sest jalgpalli võõramat tüüpi pole olemas, glory hunterist hädavares nah!
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
        sa Count oled see Kristjan vms?
        Kas tõesti läks peaaegu 24H ühe nime välja leiutamisega?
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
          mille järgi see otsus käib, et kas käia foorumisse mmmerka või c-unti nime all oma vaimuande jagamas?

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
            mille järgi see otsus käib, et kas käia foorumisse mmmerka või c-unti nime all oma vaimuande jagamas?
            mmerka on täiesti teine persoon, ega ei vatsuta minu tehtud postituste eest ja see cunti nali on ka aastast 2003, keegi ei naera, ajudebiilik...
            sigpic

Kommentaar

selge sellega ja mul on muid tegevusi kui siin võõrastele persoonidele nimesid panna
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

mmerka on täiesti teine persoon, ega ei vatsuta minu tehtud postituste eest ja see cunti nali on ka aastast 2003, keegi ei naera, ajudebiilik...
                Mina naersin.

Kommentaar

olegtoivo võiks mulle oma vana torufoorumi kasutajanime siia kirjutada ja siis ma saaks aru kellega tegu, kui kasutaja oli "whiskey" siis võid ennast ausalt põlema panna
                  1. Ei ole whiskey
                  2. Pole sinu asi
                  3. Põlema panemise kandidaat nr 1 oled sina, võiks suisa polli teha.

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                    1. Ei ole whiskey
                    2. Pole sinu asi
                    3. Põlema panemise kandidaat nr 1 oled sina, võiks suisa polli teha.
                    Whiskey oli ainuke vanem tegelane, ülejäänd olid 14 aastased tattnokad, järelikult pole meil mitte millestki rääkida, peale selle et võin sulle soovitada kuidas vinnidest lahti saab ja süütusest ja muudest tüütutest asjadest...
                    sigpic

Kommentaar

Whiskey oli ainuke vanem tegelane, ülejäänd olid 14 aastased tattnokad, järelikult pole meil mitte millestki rääkida, peale selle et võin sulle soovitada kuidas vinnidest lahti saab ja süütusest ja muudest tüütutest asjadest...
                      Sa oled 24 ja ikka veel süütu vinninägu?

Muidu olen sust õige pisut vanem, aga meil pole tõepoolest mitte millestki rääkida, sest vaimne areng jäi sul ilmselt kümmekond aastat tagasi pidama.

Kommentaar

Working...
                      X