Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
kas teil ps3 on? kas soovitate?
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
see oli minu põlvkonna põhimäng. Midagi keerulist ei ole. Kahekesi on väga hea mängida. Paned süsteermid paika ja tulistad. Muidugi kui ma noorem olin siis võrgus seda teha ei saanud, pidid sõbrad enda juurde kutsuma (mis polnud ka paha variant), aga tänapäeva tehnoloogiad võimaldavad mugavalt üle võrgu mängida.
Kõnekeeles kutsusime mängu Tankiks, aga ametlikult on see vist Battle City. Trüki googlesse ja otsi ja kui piisavalt osav juba oled siis võin suga mängida.Kommentaar
-
See oli ülikõva meelelahutus. Ainult et vanemad said kurjaks, sest telekas oli okupeeritudsee oli minu põlvkonna põhimäng. Midagi keerulist ei ole. Kahekesi on väga hea mängida. Paned süsteermid paika ja tulistad. Muidugi kui ma noorem olin siis võrgus seda teha ei saanud, pidid sõbrad enda juurde kutsuma (mis polnud ka paha variant), aga tänapäeva tehnoloogiad võimaldavad mugavalt üle võrgu mängida.
Kõnekeeles kutsusime mängu Tankiks, aga ametlikult on see vist Battle City. Trüki googlesse ja otsi ja kui piisavalt osav juba oled siis võin suga mängida.
AILTONKommentaar
-
see oli minu põlvkonna põhimäng. Midagi keerulist ei ole. Kahekesi on väga hea mängida. Paned süsteermid paika ja tulistad. Muidugi kui ma noorem olin siis võrgus seda teha ei saanud, pidid sõbrad enda juurde kutsuma (mis polnud ka paha variant), aga tänapäeva tehnoloogiad võimaldavad mugavalt üle võrgu mängida.
Kõnekeeles kutsusime mängu Tankiks, aga ametlikult on see vist Battle City. Trüki googlesse ja otsi ja kui piisavalt osav juba oled siis võin suga mängida.
Tänan aga ei.Iv seen better daysKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar