Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna valimised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tallinna valimised

Kes järgnevatest pupujukudest sobiks teie arvates Tallinna linnapeaks?

Damn, kuda ma küsitluse juurde saan panna. Pihl, Laar, Pentus ja Savka oleksid variandid. jätsin linnukese ette panemata:'(

Kommentaar

keegi ise kah kandideerib soccernetist talllinna võimule ?

Kommentaar

kojamees vast ikka

Kommentaar

mul isa on teda valind ikka..

Kommentaar

ma valiks Tartu

Kommentaar

Võiks üldse teema nimeks kohalikud valimised panna. Näiteks ma elan Tartus. Paljud erakonnad tahaksid Reformierakondliku võimu ära ajada.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Damn, kuda ma küsitluse juurde saan panna. Pihl, Laar, Pentus ja Savka oleksid variandid. jätsin linnukese ette panemata:'(
                Keri selle teema alla, kuskil seal on see hääletuse lisamise variant. Aga ma soovitaks Sul lisada soccernetlaste kandidatuurid. Ja siis valiks ühe Soccerneti kasutaja linnapeaks.

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                Võiks üldse teema nimeks kohalikud valimised panna. Näiteks ma elan Tartus. Paljud erakonnad tahaksid Reformierakondliku võimu ära ajada.
                Pets, tee oma teema siis.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                  Võiks üldse teema nimeks kohalikud valimised panna.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine
                  2002, 2005
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    kui aus olla, pole vahet - valin ikka seda, mida tavaliselt.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

valin kristiine linnaosas kas allan allmere või remo holsmeri...

Kommentaar

Algselt postitas #23 Vaata postitust
                        valin kristiine linnaosas kas allan allmere või remo holsmeri...
                        Eip...sa valid erakonna!

Aga, et kui id-kaardi lugejat pole, siis väljamaalt hääletada ei saagi?

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                          Aga, et kui id-kaardi lugejat pole, siis väljamaalt hääletada ei saagi?
                          cmon, Sa oled Hiinas, neid toodetakse seal.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                            cmon, Sa oled Hiinas, neid toodetakse seal.
                            Enamus maailma asju toodetakse siin, see ei tähenda, et see kohalikul turul on kohe. ID-kaarti pilud siin ei tunne veel, nii, et vaevalt ma seda kusagilt poest saan. Suurem osa asju, mida hiinlastele siin pakutakse on ikka täielik kräpp.

Nii palju vaeva, et Edgarile hääl anda...kui ta vaid näeks kui palju ma pingutan, siis ühe tasuta supi oleks tema poolt küll ära teeninud

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                              Enamus maailma asju toodetakse siin, see ei tähenda, et see kohalikul turul on kohe. ID-kaarti pilud siin ei tunne veel, nii, et vaevalt ma seda kusagilt poest saan. Suurem osa asju, mida hiinlastele siin pakutakse on ikka täielik kräpp.

Nii palju vaeva, et Edgarile hääl anda...kui ta vaid näeks kui palju ma pingutan, siis ühe tasuta supi oleks tema poolt küll ära teeninud
                              No siis on mobiili-ID võimalik
                              Pole vaja ei ID kaarti ega lugejat vaid mobiili-ID lepingut EMT'ga
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                              X