Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna valimised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kahjuks on leping katkestatud EMT-ga...nii, et sorry Edgar

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
      Nüüd saad 10 aastat halba õnne Etsilt

Kommentaar

Nüüd kaotab Tallinna viisa sinu jaoks kehtivuse.Tallinna Kommunistliku Linnriiki saavad viisa vaid need kes Keski toetavad,oled Bojaar Savisaare põlualune
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Enamus maailma asju toodetakse siin, see ei tähenda, et see kohalikul turul on kohe. ID-kaarti pilud siin ei tunne veel, nii, et vaevalt ma seda kusagilt poest saan. Suurem osa asju, mida hiinlastele siin pakutakse on ikka täielik kräpp.

Nii palju vaeva, et Edgarile hääl anda...kui ta vaid näeks kui palju ma pingutan, siis ühe tasuta supi oleks tema poolt küll ära teeninud
          Sõida Pekingisse, saatkonda :P
          Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

P2ris kallis ja aega n6udev protsess yhe supi kohta :P kuigi hiina supid imevad...

Kommentaar

Vaatan, et seal Tallinnas tahetakse vene keelest mingi asjaajamiskeel teha. Mida aeg edasi, siis äre imestage, et Eesti keelt enam rääkida ei tohigi.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                Vaatan, et seal Tallinnas tahetakse vene keelest mingi asjaajamiskeel teha. Mida aeg edasi, siis äre imestage, et Eesti keelt enam rääkida ei tohigi.
                Soome ja Inglise keelt pakuti ka lisaks Vene keelele Eks varsti peavad kõik ametnikud vist oskama Eesti, Vene, Inglise, Soome, Saksa, Prantsuse, Hispaania ja veel mõnda vabal valikul keelt Nagu Kreisiraadios öeldi: "keeled suhu ja Euroopasse".

Kommentaar

Enamus maailma asju toodetakse siin, see ei tähenda, et see kohalikul turul on kohe. ID-kaarti pilud siin ei tunne veel, nii, et vaevalt ma seda kusagilt poest saan. Suurem osa asju, mida hiinlastele siin pakutakse on ikka täielik kräpp.

Nii palju vaeva, et Edgarile hääl anda...kui ta vaid näeks kui palju ma pingutan, siis ühe tasuta supi oleks tema poolt küll ära teeninud
                  No krt ma ikka ei usu, et Hiinas tavalist smartcard readerit ei müüda, see on highly unlikely

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=162877 «Me hakkame karmilt tõkestama katseid võrdsustada fašism ja Nõukogude Liidus olnud režiim,» teatas spiiker.

Kui ma õigesti mäletan tahetakse natsismi võrdsustada kommunismiga mitte fašismi...
                    ja üldse mis eestlane valiks keski peale sellist avaldust?

Kommentaar

Eks need puutini tallalaused pole kunagi vahet teinud natsidel ja fašistidel.

Aga arvestades seda, et Savka jagab näiteks Tallinna pensionäridele helde käega igasugu soodustusi, siis võib neilt oodata suurel kogusel hääli. Vahet pole, et meie Suur Juht enne valimisi piltlikult öeldes nõuab CCCP aega tagasi.

Kommentaar

No kui reform saaks võimule siis seda seeniorite hinnatõusu kompensatsiooni ära ei võeta...
                        aga noh osad usuvad ikka kõike seda solki mida edgar neile prügikasti peale kleebib..

Kommentaar

Mis on nende valimiste tulemus Tallinnas? Keskid küll kindlalt võitsid, kuid tänaseks ollakse suht lähedal koalitsioonileppega sotsidega.

Kommentaar

Mis on nende valimiste tulemus Tallinnas? Keskid küll kindlalt võitsid, kuid tänaseks ollakse suht lähedal koalitsioonileppega sotsidega.
                            Huvitav muidugi, et see mõnele veel uudiseks, aga:
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Huvitav muidugi, et see mõnele veel uudiseks, aga:
                              http://www.vvk.ee/varasemad/kov09/linnades.html
                              See polegi mulle uudiseks.

Kommentaar

See polegi mulle uudiseks.
                                Miks sa siis küsid?
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X