Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viies Villem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuidas nii? Barcal on ju palju "sohipoegi" nagu Henry ja Abidal. O.o

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Kuidas nii? Barcal on ju palju "sohipoegi" nagu Henry ja Abidal. O.o
      jätkaks su ridasid Ibrahimovitsiga, kes on ka sohipoeg, aga noh vahest piisab CL finaalis Manule ja eriti Arsenalile ära keeramsiest ja elu on lilll
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Ma väga neid Barca võite ei mäletagi, aga mul on hoopis meeles see 7-1 Manu vs Roma või kuidas Arsenali lasteaed Roma laatsaretile vee peale tõmbas.

Kommentaar

Oh kui vahva, et see aasta kolm tiimi saavad finaalis madistada

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Ma väga neid Barca võite ei mäletagi, aga mul on hoopis meeles see 7-1 Manu vs Roma või kuidas Arsenali lasteaed Roma laatsaretile vee peale tõmbas.
            Algselt postitas count Vaata postitust
            ei saa nii väga laiata fraasidega et "ala su Roma sai 7:1 aastal 1956 Manult pähe!!!"
            höhöhööhöö.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mina pole finaalist sõnagi maininud.
              Aga ,et teemas püsida, siis tehke ikka pilti.

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              höhöhööhöö.
              Bohoo!

Kommentaar

ega konnasöödikut ei paranda miski muu kui haud, kahju, mul ausalt kahju eesti genofondist, isegi kuradi Pärnu ainukese pubi , kus jalkut näitab , teema suudad sa oma ilaga ära s*ttuda. Söö tigusid ja kallista domenechi , ausõna....ja mille üle Juve fännidel küll peale eilset naerda on :O ??
                sigpic

Kommentaar

Kellest sa räägid? Ma pole kunagi konna söönud, aga sina?

Ja selle teema keerasid sa juba lehekülg tagasi persse... aga noh pole viga, nagunii on see teema läbus.

Kommentaar

kusjuures ma olen konna söönud, tastes like chicken

Villemi tütarpubi Hahn näitab kah jalkat

Kommentaar

Algselt postitas Noonik Vaata postitust
                      kusjuures ma olen konna söönud, tastes like chicken

Villemi tütarpubi Hahn näitab kah jalkat
                      ärme konnasöömisega igaksjuhusks keksi
                      A Hahn on kahjuks väga tagasihoidlik jalku näitamisel, neil on ainult põhikanalid , YLE 2, Viasat Baltic jms. saast, Viiendas Villemis on kõik kanalid mis vähegi eestimaal vist olla saavad, sega ka mängude valik tunduvalt suurem
                      sigpic

Kommentaar

Täna kantakse siis üle Aston Villa ja Manchester City mängu. Kuid keda te sealt ei leia, olen mina.

Kommentaar

Working...
                        X