Kuidas nii? Barcal on ju palju "sohipoegi" nagu Henry ja Abidal. O.o
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viies Villem
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKuidas nii? Barcal on ju palju "sohipoegi" nagu Henry ja Abidal. O.oFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa väga neid Barca võite ei mäletagi, aga mul on hoopis meeles see 7-1 Manu vs Roma või kuidas Arsenali lasteaed Roma laatsaretile vee peale tõmbas.Algselt postitas count Vaata postitustei saa nii väga laiata fraasidega et "ala su Roma sai 7:1 aastal 1956 Manult pähe!!!"The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mina pole finaalist sõnagi maininud.
Aga ,et teemas püsida, siis tehke ikka pilti.
Algselt postitas Tofoa Vaata postitusthöhöhööhöö.
Kommentaar
-
ega konnasöödikut ei paranda miski muu kui haud, kahju, mul ausalt kahju eesti genofondist, isegi kuradi Pärnu ainukese pubi , kus jalkut näitab , teema suudad sa oma ilaga ära s*ttuda. Söö tigusid ja kallista domenechi , ausõna....ja mille üle Juve fännidel küll peale eilset naerda on :O ??FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustkusjuures ma olen konna söönud, tastes like chicken
Villemi tütarpubi Hahn näitab kah jalkat
A Hahn on kahjuks väga tagasihoidlik jalku näitamisel, neil on ainult põhikanalid , YLE 2, Viasat Baltic jms. saast, Viiendas Villemis on kõik kanalid mis vähegi eestimaal vist olla saavad, sega ka mängude valik tunduvalt suuremFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar