Ballack [ enegiariba 2] Mehhmmsaatihhoohhsaahsaathehomohmehanishahaatorrmn hasaator [ energiariba 1]
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ballack vs Mehhhhhhanisaator
Collapse
X
-
Ära aja! See on jumala tõsine teema!Algselt postitas elx Vaata postitustsee on kõige läbum teema mida ma siin näinud olen..
Kommentaar
-
Aga esimese dopinguprooviga põrusid mõlemad..Algselt postitas sziczinche Vaata postitustEi tohi teemat käest lasta. Nüüd tuleb dopingukontroll ja proov #1
Nüüd nad nõuavad kordus proovi....
Kas ka nii läheb?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ma vean teid alt ja tunnistan dopingu kasutamist, pole vaja B-proovi.Algselt postitas xrip55 Vaata postitustAga esimese dopinguprooviga põrusid mõlemad..
Nüüd nad nõuavad kordus proovi....
Kas ka nii läheb?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Su uuringud on eba äpsed, ma kasutasin täiesti tavalist Sidruni Vichy vettAlgselt postitas cáñamo Vaata postitustHiljutiste uuringute järgi kasutas ballack 0.5L Rocki ja mehhakas 0.75L kellukese limonaadi.
Kommentaar
-
Täiesti vale on su jutt! Su verest leiti keelatud ainet - barnit. Ja ära tule nüüd läbi ajakirjanduse / televisiooni (soccernet) vabandama või end kaitsma, et said seda apteegist enda teadmata.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSu uuringud on eba äpsed, ma kasutasin täiesti tavalist Sidruni Vichy vett
Ja see raske sõna on ebatäpne.
Kommentaar
-
Tunnistan üles: ma ühendasin tal kodus salaja kellukese vaadi külmavee kraaniga ära nii, et külma vee asemel tuleb kraanist kelluke.Algselt postitas sziczinche Vaata postitustTäiesti vale on su jutt! Su verest leiti keelatud ainet - barnit. Ja ära tule nüüd läbi ajakirjanduse / televisiooni (soccernet) vabandama või end kaitsma, et said seda apteegist enda teadmata.
Ja see raske sõna on ebatäpne.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar