Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mida teha Pariisis?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui kinni oskad mitte minna, sisi tapa mõni sohilaps ära, muud nagu ei tea mis seal head teha oleks...aa originaal Fredi särgi võiskid mulle tuua, mängis Lyonis omalaajal, äkki leiad, suurus võiks XL olla ja maksan ilusasti kinni ka!
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas laatrOp
      No see peab ikka natuke nõdrameelne inimene olema, kes peab foorumi kaaslastelt abi küsima, mida Pariisis vaadata.
      No äkki voib olla ta tahtis teada kohtade kohta, mida iga inimene ei tea? Nagu midagi enamat kui triumfikaar ja Eiffeli torn? Normaalsed pubisid jne

Kommentaar

Algselt postitas laatrOp
        No see peab ikka natuke nõdrameelne inimene olema, kes peab foorumi kaaslastelt abi küsima, mida Pariisis vaadata.
        paistab, et sa ei saa olukorra tõsidusest aru ... eeltöö sul kasin

Kommentaar

Kas teist on keegi Pariisi käinud?
          Näha ei ole!!!
          Iv seen better days

Kommentaar

Iv seen better days

Kommentaar

Olen käind...soovitan Saint Sulpice (õigekirjas võin eksida) kirkus käia...See on sealt Montmartre kandis ning on sitaks suur ja vinge kirik... Ja kusagil ladina kvartalis soovitan homosid ka checkimas käia....
              Mes que un club!

Kommentaar

Iv seen better gays.

Kommentaar

Ok vähemalt sayonata midagi räägib aga teised?
                  Mina soovitan ikka Monmatres, Eifei tornis, Notre-dame ja naudi reisi siis.
                  Iv seen better days

Kommentaar

ah persse ma käisin täna hommikul virtuaalselt Pariisis ära. Tegin pooleteist tunnise jalutuskäigu ümber linna. Nägin eiffeli, notre dami ja jõe ja igast vaffaid tänavakohvikuid veel.
                    Google Earthiga, streetview.

Kommentaar

Iv seen better cities

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Kk siis noh... ma ei tea seal vist rohkem midagi agaaaaa kas keegi veel teab?
                        Iv seen better days

Kommentaar

Working...
                        X