Viimase hetke koriseja ei tohiks jaole saada ! Aga naljakas on see, et Anelka on mõttetu inimene. Tüüp saad PSG.s oli mu lemmikmängija ja nüüd teenib rohkem raha, kui ämbrisse ära mahub. Ehk mõttetuid inimesi pole olemas, on inimesed, kellel on mõttetu arvamus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea
Collapse
X
-
Algselt postitas rõõmus Vaata postitustMis te arvate Anelkast? Minu arust päris hea aga ei saa seal ees üksi hakkama keegi võiks appi minna
Seda on ju kohe nähe et ta ei saa hakkama.
Kui tulevad appi Drogba ja Malouda siis rünnak saab lõpetatud.
Loodetavasti ka väravagaIv seen better days
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustViimase hetke koriseja ei tohiks jaole saada ! Aga naljakas on see, et Anelka on mõttetu inimene. Tüüp saad PSG.s oli mu lemmikmängija ja nüüd teenib rohkem raha, kui ämbrisse ära mahub. Ehk mõttetuid inimesi pole olemas, on inimesed, kellel on mõttetu arvamus.
Tüüp kui sa teda ei tea siis ära selliseid lolle lauseid ütle... tundud juba nagu teemaalgataja kes on ka selline kahtlane ja ise kah ei jaga mis ta räägib siin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustAnelka ja mõttetu inimene....
Tüüp kui sa teda ei tea siis ära selliseid lolle lauseid ütle... tundud juba nagu teemaalgataja kes on ka selline kahtlane ja ise kah ei jaga mis ta räägib siin.
Ütle mulle, millist osa ma näinud ei ole? Seda, et ta suudab vahepeal kindlaid väravaid mööda lüüa? Olen näinud. Realiseerimisprotsent ei pruugi nii hea olla, aga kas SINA oskad näiteks tema mängu laiemalt näha, kui ainult väravate löömine? Õigel ajal õiged söödud on samuti ühe väga hea värava aluseks.
Kas sa tõesti arvad, et mina ja ühe maailma tippklubi omanik ja treenerid ainult arvavad, et ta oskab midagi teha? Või oled hoopis sina mingi Anelka-kompleksi hankinud endale? Vaatad mängijaid ainult välimuse järgi?
Ole tubli.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustkeegi jahib vist parima varikonto auhinda. suht nüri igatahesIv seen badder days
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustViimase hetke koriseja ei tohiks jaole saada ! Aga naljakas on see, et Anelka on mõttetu inimene. Tüüp saad PSG.s oli mu lemmikmängija ja nüüd teenib rohkem raha, kui ämbrisse ära mahub. Ehk mõttetuid inimesi pole olemas, on inimesed, kellel on mõttetu arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas rõõmus Vaata postitustMis te arvate Anelkast? Minu arust päris hea aga ei saa seal ees üksi hakkama keegi võiks appi minna
Hull affija
CoolIv seen better days
Kommentaar
-
Anelka on sucks
Ta mingi hull tüüp.
Ei löönud penaltitki sisse.Iv seen better days
Kommentaar
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustAnelka on sucks
Ta mingi hull tüüp.
Ei löönud penaltitki sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustKuule laps või kibestunud huumormehaanik, ei maksa sellist saasta ka toota siin foorumis. Mingist hetkest muutub see nalja ja lolli mängimine juba täielikuks foorumisse roojamiseks ja ei viitsi iga nurga peal junni ka näha. Tõesti.
Mida?
Ma räägin faktiIv seen better days
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar