Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Viimase hetke koriseja ei tohiks jaole saada ! Aga naljakas on see, et Anelka on mõttetu inimene. Tüüp saad PSG.s oli mu lemmikmängija ja nüüd teenib rohkem raha, kui ämbrisse ära mahub. Ehk mõttetuid inimesi pole olemas, on inimesed, kellel on mõttetu arvamus.

Kommentaar

Algselt postitas rõõmus Vaata postitust
      Mis te arvate Anelkast? Minu arust päris hea aga ei saa seal ees üksi hakkama keegi võiks appi minna

Seda on ju kohe nähe et ta ei saa hakkama.
      Kui tulevad appi Drogba ja Malouda siis rünnak saab lõpetatud.
      Loodetavasti ka väravaga
      Iv seen better days

Kommentaar

Ei no tere Rõõmus
        Iv seen better days

Kommentaar

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
          Viimase hetke koriseja ei tohiks jaole saada ! Aga naljakas on see, et Anelka on mõttetu inimene. Tüüp saad PSG.s oli mu lemmikmängija ja nüüd teenib rohkem raha, kui ämbrisse ära mahub. Ehk mõttetuid inimesi pole olemas, on inimesed, kellel on mõttetu arvamus.
          Anelka ja mõttetu inimene....

Tüüp kui sa teda ei tea siis ära selliseid lolle lauseid ütle... tundud juba nagu teemaalgataja kes on ka selline kahtlane ja ise kah ei jaga mis ta räägib siin.
          PES.PLANET

Kommentaar

Algselt postitas Heku Vaata postitust
            Anelka ja mõttetu inimene....

Tüüp kui sa teda ei tea siis ära selliseid lolle lauseid ütle... tundud juba nagu teemaalgataja kes on ka selline kahtlane ja ise kah ei jaga mis ta räägib siin.
            Ma ei tea Anelkat? Tõesti ei ole temaga koos kotletivõileibu söönud, aga olen tema mänge näinud.
            Ütle mulle, millist osa ma näinud ei ole? Seda, et ta suudab vahepeal kindlaid väravaid mööda lüüa? Olen näinud. Realiseerimisprotsent ei pruugi nii hea olla, aga kas SINA oskad näiteks tema mängu laiemalt näha, kui ainult väravate löömine? Õigel ajal õiged söödud on samuti ühe väga hea värava aluseks.
            Kas sa tõesti arvad, et mina ja ühe maailma tippklubi omanik ja treenerid ainult arvavad, et ta oskab midagi teha? Või oled hoopis sina mingi Anelka-kompleksi hankinud endale? Vaatad mängijaid ainult välimuse järgi?
            Ole tubli.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
              keegi jahib vist parima varikonto auhinda. suht nüri igatahes
              auhinda on alati tore saada!!
              Iv seen badder days

Kommentaar

Igati kuri tunne on, et Kurb, Rõõmus, Heku ja Krissu04 on tegelikult üks ja see sama inimene. Võta ainult kinni, kelle reaalse foorumikasutaja varikontod need on?

"Kulda" tuleb juba iga mehe postitustest.

Avanti, poisid!

Kommentaar

No kui sa saaksid Vieira'lt schlongiga pikki kuppu, siis sa ei räägiks ka nii mõttekat arvamust.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Mis te arvate Anelkast? Minu arust päris hea aga ei saa seal ees üksi hakkama keegi võiks appi minna

Hull affija
                    Cool
                    Iv seen better days

Kommentaar

Anelka on sucks

Ta mingi hull tüüp.
                      Ei löönud penaltitki sisse.
                      Iv seen better days

Kommentaar

Algselt postitas kurb Vaata postitust
                        Anelka on sucks

Ta mingi hull tüüp.
                        Ei löönud penaltitki sisse.
                        Kuule laps või kibestunud huumormehaanik, ei maksa sellist saasta ka toota siin foorumis. Mingist hetkest muutub see nalja ja lolli mängimine juba täielikuks foorumisse roojamiseks ja ei viitsi iga nurga peal junni ka näha. Tõesti.

Kommentaar

Kuule laps või kibestunud huumormehaanik, ei maksa sellist saasta ka toota siin foorumis. Mingist hetkest muutub see nalja ja lolli mängimine juba täielikuks foorumisse roojamiseks ja ei viitsi iga nurga peal junni ka näha. Tõesti.

Mida?

Ma räägin fakti
                          Iv seen better days

Kommentaar

Algselt postitas krissu04
                            kahjuks või õnneks pole mul varikontot ja ma pole rõõmus, heku ega kurb.

Sama on ka siin, ainult ma olen Kurb mitte rõõmus, ega ka heku

ja ka rääkimata krissu04
                            Iv seen better days

Kommentaar

mis siis nüüd!?
                              Iv seen better days

Kommentaar

Working...
                              X