Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oeh orgunni veel mingi selliste vendadega kaklust Aga noh tulge üks rahvas ühelt teine teisalt poolt ja siis saate kokkui räägite jutte, võtate jooki, vähemalt siis alguses tundub ilus vaatepilt
No aga Sa võid olla lihtsalt koha täide vms. Muidu jääb selline totter auk, vaata selline nagu püksirihma auk seal pandla juures
Ei kurat saa aru, mis auku sa mõtled. Teatavasti on püksirihma augud ühel või teisel juhul kõik vajalikud. Seega on su võrdlus veits mööda. Juhul kui sa muidugi mõnd sellist rihma ei kanna. Sealt ehk võib leida mõne üleliigse augu.
mehhakas, et ma saan aru et siin on sinuüle kõvasti nalja loobitud ja värki, juba vägap ikak aega vist isegi. A mis päeval sa ise aru saad et sa pole just kõige teravam pliiats enam? Mis krdi teema see üldse on, äkki seletad rumalale mulle lahti, et mis kaklus, kas sa ausalt ka usud et selline kaklus toimub? Väiek inside vihje, et kui sa suudad sinna listi meelitada ka kasutaja MASK-i, sisi mian olen kohe käpp, ma isegi kaitsen sind mehhanisaator, ma luban seda sulle , ma olen nagu su "katus", mis ei sõida, eksju. anna teada kui diil kõlbab! (ma olen kuulikindel)
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
mehhakas, et ma saan aru et siin on sinuüle kõvasti nalja loobitud ja värki, juba vägap ikak aega vist isegi. A mis päeval sa ise aru saad et sa pole just kõige teravam pliiats enam? Mis krdi teema see üldse on, äkki seletad rumalale mulle lahti, et mis kaklus, kas sa ausalt ka usud et selline kaklus toimub? Väiek inside vihje, et kui sa suudad sinna listi meelitada ka kasutaja MASK-i, sisi mian olen kohe käpp, ma isegi kaitsen sind mehhanisaator, ma luban seda sulle , ma olen nagu su "katus", mis ei sõida, eksju. anna teada kui diil kõlbab! (ma olen kuulikindel)
Su katus vist söidab Aga võta PraS katuseks, siis ei sõida Sinu katus ka enam.
Su katus vist söidab Aga võta PraS katuseks, siis ei sõida Sinu katus ka enam.
Ei minul ei sõida, ma oleks sinu katus, sebi ainult MASK ka massikaklusee ja ma kaitsen sind kõikide asjade eest, isegi Neo eest ja sa võid igas teemas öelda julgelt, et ma olen su katus, mudiu ma ei luba!
sigpic
Ei minul ei sõida, ma oleks sinu katus, sebi ainult MASK ka massikaklusee ja ma kaitsen sind kõikide asjade eest, isegi Neo eest ja sa võid igas teemas öelda julgelt, et ma olen su katus, mudiu ma ei luba!
Ma ei luba ARK-il sulel autojuhilube väljastada, ma ei luba sul Aura veekeskuse kuukaarti muretseda ja ma ei luba sul oma nime kuskil lahingus kasutada!
sigpic
Ma ei luba ARK-il sulel autojuhilube väljastada, ma ei luba sul Aura veekeskuse kuukaarti muretseda ja ma ei luba sul oma nime kuskil lahingus kasutada!
Aga mina arvan ikka et jalgpalli pole vöimalik tervenisti luubi alla panna
Kommentaar