Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
kellesse te täna armunud olete?
Collapse
X
-
Õigupoolest juhtus see möödunud pühapäeval...

*Naomie Harris"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
-
sa oled ikka rõve vend. frankfurtis on ka neid
üldiselt enamus siia postitatud naisi on koledad ja siis tuli veel mingi neeger, sellepärast imestan. mina ei suuda sellistele ahvilõustadele otsagi vaadata, aga ju siis osadel on täiesti pohhui keda nad panevad. väga metsikuid valgeid naisi on ka olemas, käige undergound reividel, suurim võimalus leida neidKommentaar
-
Kommentaar
-
mis kuradi troll. see, et mulle ahvilõustad ei meeldi, on troll? mine joo oma mustas puudlis veini või midagi. mul pohhui, et sulle neegrid meeldivad. vahet pole kui hästi nad kepivad. ma rääkisin välimusest. liivaneegritele meeldivad kitsed ka, ju on hea keppKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar