Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bakukann!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei teadnudki, et mul selline õigus on.
    Muidu oleks seda varem teinud.

Kommentaar

Mida kõike ka need jaapanlased välja ei mõtle!
      Jaburdus
      Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
        Jaburdus
        Absoluutselt mitte - pigem geniaalsus! Kuna mul endal on poeg 5.a siis ma tean asjast natuke. Kes iganes selle Bakugani teema välja mõtles, on geniaalne inimene, kes praeguseks hetkeks istub rahahunniku otsas, mis ainult kasvab.

See bisnes on niivõrd hästi läbi mõeldud, et lausa ahhetama võtab. Emad-isad käivad silmagi pilgutamata pisikese plastikmuna eest 150 eeku välja ühe uuesti ja uuesti, rääkimata kõikidest lisadest mis sinna juurde saab soetada.

Ülemaailmne hitt.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
          Absoluutselt mitte - pigem geniaalsus! Kuna mul endal on poeg 5.a siis ma tean asjast natuke. Kes iganes selle Bakugani teema välja mõtles, on geniaalne inimene, kes praeguseks hetkeks istub rahahunniku otsas, mis ainult kasvab.

See bisnes on niivõrd hästi läbi mõeldud, et lausa ahhetama võtab. Emad-isad käivad silmagi pilgutamata pisikese plastikmuna eest 150 eeku välja ühe uuesti ja uuesti, rääkimata kõikidest lisadest mis sinna juurde saab soetada.

Ülemaailmne hitt.
          Selle koha pealt olen sinuga 100% nõus..kullaauk!

Kuid kogu nende bakukannide, jugiyoode ning pokemonide (pean silmas multifilme) MÕTE on täielik 0!
          Mind paneb imestama, kuidas saavad 8-aastased (või isegi nooremad) lapsed nendest multikatest aru?
          Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
            Selle koha pealt olen sinuga 100% nõus..kullaauk!

Kuid kogu nende bakukannide, jugiyoode ning pokemonide (pean silmas multifilme) MÕTE on täielik 0!
            Mind paneb imestama, kuidas saavad 8-aastased (või isegi nooremad) lapsed nendest multikatest aru?
            Käi kah perse! Pokemon ruulib! Oled kunagi üldse jälginud seda!? Bakugan, yugi ja siis see vurride värk ongi tehtud vanematelt raha välja pressimiseks, aga Pokemon on teine teema!

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
              Käi kah perse! Pokemon ruulib! Oled kunagi üldse jälginud seda!? Bakugan, yugi ja siis see vurride värk ongi tehtud vanematelt raha välja pressimiseks, aga Pokemon on teine teema!
              Ma arvasingi, et sinuga on miskit lahti...debiil
              Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                Et te teaksite, siis ma vaikselt mõtlen teema sulgemisele. Ei näe väga mõtet sellel vähemalt mängude foorumis, mingit väga asjalikku arutelu niikuinii ei toimu(tean, ka mu enda varasem postitus siin polnud just parim).

Sul on vist õigus jh
                Iv seen better days

Kommentaar

Multifilmid on parim puhkus ajule !

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                    Nohik, Sina või?

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

ta käib flora 96 ja nimi on carl-patric kirsipuu muideks :d
                      Saate kõik targemaks .

Kommentaar

Algselt postitas krissu04
                        Mingi lasteaed siin või
                        Vana sa oled?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

by Kurb on Fri Nov 13, 2009 3:07 pm

Kosmos...

Jumal...

Loodus...

Ajaruum on liikunud piisavalt. On aeg. Aeg astuda 21ndasse sajandisse. Unustage vana ja võtke omaks uus. Mind on küll proovitud defineerida, kuid see on seni olnud võimatu... seni!

Hoidke oma toolidest kinni... algamas on uus aeg. Sisenen eksperimendi korras KUMMITUSPOSTITAJA staatusesse. Olete ka Teie oodatud liituma.

Abstrakte. Absurdne. Filosoofne.

Ei oskagi nagu midagi öelda, hämmastav 11 aastane.

Kommentaar

plagiaator või siis kuningas on alasti. isegi kirjavead on samad.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              plagiaator või siis kuningas on alasti. isegi kirjavead on samad.

http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=5563
                              Ainult keha on sama, milles need isiksused viibivad.
                              Nja.

Kommentaar

Keegi laupäev bakukanni turniirile ka läheb viru keskusesse?

Kommentaar

Working...
                                X