Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Palavik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

huh?! well it's dumb, but if you really wanna get fever, believe it or not, there IS a way.
    cut an onion and place it in each of your armpits for aorund five to six hours. nicely done fevr coming up! but it's temporary, will last about for half the time the onion has remained in ur armpits.
    Anna tuld.

Kommentaar

Ma tunnen ühte korstnapühkijat Břevnovist, see teeb sulle kümne krooni eest sihukese palaviku, et kargad aknast välja. Aga kõige parem on endal käsivarde naha alla petrooleumi pritsida. Minu onupojal vedas nii hästi, et tal lõigati käsi küünarnukist saadik maha, ja nüüd ei tülita teda enam keegi kogu kooliaeg.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
        Ma tunnen ühte korstnapühkijat Břevnovist, see teeb sulle kümne krooni eest sihukese palaviku, et kargad aknast välja. Aga kõige parem on endal käsivarde naha alla petrooleumi pritsida. Minu onupojal vedas nii hästi, et tal lõigati käsi küünarnukist saadik maha, ja nüüd ei tülita teda enam keegi kogu kooliaeg.
        kardan, et see operjou klassikat lugenud ei ole
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

TNGs on nii, et enamus päevi on mõttetud.. koolis mitte munnigi ei juhtu.. vahet ei ole kas magad kodus või logeled saksa keeles.. niiet "palavik" on kiire tulema teinekord

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

keda sul petta on vaja arsti või vanemaid? Kui vanemaid siis pane kraadiklaas vastu laualambi pirni ja kui sobiv temperatuur siis jookse ema juurde nutma ja näitama. Kui sul juba paar päeva reaalselt ka palavik oli siis vast ei osata sind kahtlustada ka.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
              Et koolist puududa!
              Nagu see ilma palavikuta poleks võimalik.

Kommentaar

mikusiku,ma ei taha lihtsalt koolist poppi panna -.-

Kommentaar

Algselt postitas kristojou Vaata postitust
                  mikusiku,ma ei taha lihtsalt koolist poppi panna -.-
                  kle täna on kolmapäev ja sa pole veel koolis siis mis see kaks päeva poppi veel panna.hõõru soola kaenla alla ja siis lööb ilusti kraadiklaasile vajaliku nr ette
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

dvj rsk poh ma olen nsm reedeni kodus

Kommentaar

proovisin soolavee järgi, nüüd 37.8 , tänud see nädal nüüd rahulikult kodus

Kommentaar

suht geniaalne vend oled

Kommentaar

tänud , tänud

Kommentaar

Algselt postitas riido Vaata postitust
                            suht kenjaalne vend oled
                            parandatud
                            Suhkruhaige

Kommentaar

See sool kaenla alla mõjub ka? Soola vee joomine ei mõjunud mul, 5minti ajas roopima ja siis oli hea olla..

Kommentaar

sool kaenla alla ei proovinud, aga jah soolavesi maitseb nagu ma ei tea misasi, aga mul ikka tõstis küll natukene palavikku

Kommentaar

Working...
                                X