Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Kas te olete alkoholik?

Collapse

X
- 

Jah olen. Aitan Eesti Euroopas esimeseks. Võtku mis võtab, Eesti võidab niikuinii! Vötame mönüga!

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
 - 

Mina näiteks ei ole joodik. Ebanormaalseks ennast samuti ei pea.Algselt postitas budulojus Vaata postitustIga normaalne eestlane on joodik,see meie NOKIAKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
 - 

krt ei teagi kohe, kui nyyd kalendriga järjest minna, mis iga-aastased üritused jne siis: uue aasta pohmell ja pealevõtt, jaanuari metsatripp, 24 veebr EV aastapäev, märtsis ML avamine, aprill volbriöö sellest pohmell ja pealevõtt, juunis mitme päevane jaanituli + enda synnipäev, juuli kooli kokkutulek, august taasiseseisvumine+ suguvõsa kokkutulek, septis ikka miskit leiab, oktoober on ise juba viinakuu, november jälle metsatripp, detsember jõulud ja vanaaasta lõpetamine. iga-aastastele yritustele veel lisada synnipäevad, puhkusereisid, nädalavahetuse peod ja saunaskäigud, suvised grillid, kellel pulmad-matused jne.
OLEN IKKA KYLL õllesõber
Kommentaar
 - 

otsusta ära nüüd. kord ütled Jah ja siis jälle Ei.Algselt postitas norsk Vaata postitustMina näiteks ei ole joodik. Ebanormaalseks ennast samuti ei pea.
Mis sa siis oled?

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar