Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmedaim muusikastiil?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas AndresR Vaata postitust
    Eesti siiski.
    Vaata kasutajat.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
      Vaata kasutajat.
      No vaata kasvõi üks sekund seda videot

See nii klassika, et üle maailma levinud Kuna sa ei tahtnud mind uskuda, siis ma pidin nüüd üles otsima eestlase upitud video. (Kuigi see ka pole vist originaal)

-e- ok, see pole ka eestlaste poolt upitud, aga asja see ei muuda

Kommentaar

belglased ütlevad tõesti "õu, filmi siia ka..."

ning ma ei imesta, et see video eestlaste tehtud on...terved linnad selliseid ajukääbikuid täis
        Where were you in '62?

Kommentaar

Nojah see seal on muidugi mingi eesti amatöör huumor.
          oot mis mõni saab selle klounaadi eest raha ka?
          BVB - Vaprus

Kommentaar

No vaata kasvõi üks sekund seda videot

See nii klassika, et üle maailma levinud Kuna sa ei tahtnud mind uskuda, siis ma pidin nüüd üles otsima eestlase upitud video. (Kuigi see ka pole vist originaal)

http://www.youtube.com/watch?v=rFIU36Qrw58
            Ei ma olen täitsa lõpuni näinud aga ei tahtnud uskuda, et sellised on tõesti Eestist pärit. No normaalne.

Kommentaar

JanKi lemmikmuusika on kõige nõmedam.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                oot mis mõni saab selle klounaadi eest raha ka?
                Ei mina tea, Eestis küll vaevalt mitte Need tüübid lõbutsevad seal vast niisama.

Hollandis ja Belgias (ning mujal seal kandis) peaksid vast professionaalid midagi selle hüppamise eest saama. Seal koolitused/kursusedki inimestele, et õpi hüppama enamvähem

Kommentaar

Ei mina tea, Eestis küll vaevalt mitte Need tüübid lõbutsevad seal vast niisama.

Hollandis ja Belgias (ning mujal seal kandis) peaksid vast professionaalid midagi selle hüppamise eest saama. Seal koolitused/kursusedki inimestele, et õpi hüppama enamvähem

Kui need tüübid tegid selle remixi eesti tantsulõvide järgi, siis on küll äge

Kommentaar

Jumpstylest vist tõesti annab enam rõvedamaks minna.
                    Enda jaoks jäävad väga kaugeks ka mingid eriti deep muusika tegijad. Võtame näiteks Dannari aasta hiti "I can be a frog" A noh, Dannar vist ongi mingi väga deep inimene.
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                      Enda jaoks jäävad väga kaugeks ka mingid eriti deep muusika tegijad. Võtame näiteks Dannari aasta hiti "I can be a frog" A noh, Dannar vist ongi mingi väga deep inimene.
                      WTF!? See pole deep, see on lihtsalt armas lugu.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        WTF!? See pole deep, see on litsalt armas lugu.
                        Diip on see, kui mootorimüra taustal 2 siili joovad ketsupi pudelist konjakit.Pead käivad muidugi.
                        Või kui Inna Uit paneb seppälast ostetud Hello Kitty labakindad kätte ja ütleb, et see on nii radikaalne.

See "i can be a frog" oli küll tore laul. Tegi naeru suule.

Kommentaar

diip hauss on väga hea
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                            diip hauss on väga hea
                            100% nõus!

Pigem mõtlesin selle deep all selliseid artiste, kes üritavad teha midagi üli-üli alternatiivset (lets say, et mehed kulpide ja pannidega kolistavad ja naisvokaal laulab selle peale midagi).
                            Aga ega mul nende artistidega ju mingit probleemi polegi, lihtsalt minu jaoks on nad muusikamaailmas täielik üks äärmus mida ma ei tahaks kuulata

Eks see Dannari konna lugu sobiks ka ehk kuhugi filmi, kus mingi seltskond popsib kanepit ja kaifib end segaseks
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Oled selles nii kindel?

Sihukesele asjale on ikka väga raske vastu saada.

Kommentaar

DANANANANAYKROYD ütleb (22:57):
                                Eks see Dannari konna lugu sobiks ka ehk kuhugi filmi, kus mingi seltskond popsib kanepit ja kaifib end segaseks
                                arutelu teemal, et kas i can be a frog on ea lugu
                                Naiivika ütleb (22:58):
                                jajah
                                ongi selline
                                kreisi fann laul
                                DANANANANAYKROYD ütleb (22:58):
                                imo ei ole
                                see on ülimalt intiimne ja masendav lugu
                                selline, kus minnakse inimese tunnete väikestesse pimedatesse kihtidesse
                                kus ligi 50-aastane laulja ütleb, et ma võiksin olla kes, aga näe, enam ei saa.

Kommentaar

Working...
                                X