Algselt postitas AndresR
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmedaim muusikastiil?
Collapse
X
-
No vaata kasvõi üks sekund seda videotAlgselt postitas zip Vaata postitustVaata kasutajat.
See nii klassika, et üle maailma levinud
Kuna sa ei tahtnud mind uskuda, siis ma pidin nüüd üles otsima eestlase upitud video. (Kuigi see ka pole vist originaal)
-e- ok, see pole ka eestlaste poolt upitud, aga asja see ei muuda
Kommentaar
-
oot mis mõni saab selle klounaadi eest raha ka?Algselt postitas AndresR Vaata postitustNojah see seal on muidugi mingi eesti amatöör huumor.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ei ma olen täitsa lõpuni näinud aga ei tahtnud uskuda, et sellised on tõesti Eestist pärit. No normaalne.Algselt postitas AndresR Vaata postitustNo vaata kasvõi üks sekund seda videot
See nii klassika, et üle maailma levinud
Kuna sa ei tahtnud mind uskuda, siis ma pidin nüüd üles otsima eestlase upitud video. (Kuigi see ka pole vist originaal)
http://www.youtube.com/watch?v=rFIU36Qrw58
Kommentaar
-
JanKi lemmikmuusika on kõige nõmedam.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ei mina tea, Eestis küll vaevalt mitteAlgselt postitas elx Vaata postitustoot mis mõni saab selle klounaadi eest raha ka?
Need tüübid lõbutsevad seal vast niisama.
Hollandis ja Belgias (ning mujal seal kandis) peaksid vast professionaalid midagi selle hüppamise eest saama. Seal koolitused/kursusedki inimestele, et õpi hüppama enamvähem
Kommentaar
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustEi mina tea, Eestis küll vaevalt mitte
Need tüübid lõbutsevad seal vast niisama.
Hollandis ja Belgias (ning mujal seal kandis) peaksid vast professionaalid midagi selle hüppamise eest saama. Seal koolitused/kursusedki inimestele, et õpi hüppama enamvähem
Kui need tüübid tegid selle remixi eesti tantsulõvide järgi, siis on küll äge
Kommentaar
-
WTF!? See pole deep, see on lihtsalt armas lugu.Algselt postitas daywalker Vaata postitustJumpstylest vist tõesti annab enam rõvedamaks minna.
Enda jaoks jäävad väga kaugeks ka mingid eriti deep muusika tegijad. Võtame näiteks Dannari aasta hiti "I can be a frog"
A noh, Dannar vist ongi mingi väga deep inimene.
Kommentaar
-
Diip on see, kui mootorimüra taustal 2 siili joovad ketsupi pudelist konjakit.Pead käivad muidugi.Algselt postitas dannar Vaata postitustWTF!? See pole deep, see on litsalt armas lugu.
Või kui Inna Uit paneb seppälast ostetud Hello Kitty labakindad kätte ja ütleb, et see on nii radikaalne.
See "i can be a frog" oli küll tore laul. Tegi naeru suule.
Kommentaar
-
diip hauss on väga heaAlgselt postitas daywalker Vaata postitustJumpstylest vist tõesti annab enam rõvedamaks minna.
Enda jaoks jäävad väga kaugeks ka mingid eriti deep muusika tegijad. Võtame näiteks Dannari aasta hiti "I can be a frog"
A noh, Dannar vist ongi mingi väga deep inimene.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
100% nõus!Algselt postitas lorenzo Vaata postitustdiip hauss on väga hea
Pigem mõtlesin selle deep all selliseid artiste, kes üritavad teha midagi üli-üli alternatiivset (lets say, et mehed kulpide ja pannidega kolistavad ja naisvokaal laulab selle peale midagi).
Aga ega mul nende artistidega ju mingit probleemi polegi, lihtsalt minu jaoks on nad muusikamaailmas täielik üks äärmus mida ma ei tahaks kuulata
Eks see Dannari konna lugu sobiks ka ehk kuhugi filmi, kus mingi seltskond popsib kanepit ja kaifib end segaseks
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustJumpstylest vist tõesti annab enam rõvedamaks minna.
Oled selles nii kindel?
Sihukesele asjale on ikka väga raske vastu saada.
Kommentaar
-
DANANANANAYKROYD ütleb (22:57):
Eks see Dannari konna lugu sobiks ka ehk kuhugi filmi, kus mingi seltskond popsib kanepit ja kaifib end segaseks
arutelu teemal, et kas i can be a frog on ea lugu
Naiivika ütleb (22:58):
jajah
ongi selline
kreisi fann laul
DANANANANAYKROYD ütleb (22:58):
imo ei ole
see on ülimalt intiimne ja masendav lugu
selline, kus minnakse inimese tunnete väikestesse pimedatesse kihtidesse
kus ligi 50-aastane laulja ütleb, et ma võiksin olla kes, aga näe, enam ei saa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar