Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmedaim muusikastiil?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
    indie.....
    mine perse

black metal ja vene trance

Kommentaar

igasugune rõve pop käib pinda, kus üks ja sama muusika, mingi tümps. ning üks piff laululab, kes laulda ei oska ja tagatipuks mõni veel tantsib..
      räp imeb ka..kirjutage youtube france rap..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
        igasugune rõve pop käib pinda, kus üks ja sama muusika, mingi tümps. ning üks piff laululab, kes laulda ei oska ja tagatipuks mõni veel tantsib..
        Kui ma veel väikene ja ilus olin, siis ma vaatasin just ostetud lauaraalist sellist filmi nagu Yamakasi, mis rääkis mitte kõige paremat lugu. Film oli miskitest parkouri harrastavatest ägedatest onudest vms.
        Sealt jäi kõrvu selline laul : Busta Flex - Chela http://www.youtube.com/watch?v=2KIV-...eature=related

Et siis maitse asi ja kas ma enam seda endale iPodile paneks.. no pigem mitte.vb nostalgitsemiseks või midagi. Aga ma ei liigitaks prantsuse räppi fekaaliks ja eesti poppi rõveduseks. Igas kakajunnis võib olla teemant sees. Või midagi.
        Olen rääkinud(ütles kunagi mingi poliitikuhärra riigikogu infotunnis)

Kommentaar

alliance ethnik on väga hea ju
          mc solaar samuti
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

gooti rock or smth
            on see rock üldse?
            või lihtsalt gooti muusika. haige
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

ei ole nõmedaimat muusikastiili, on ainult halb muusika.

Kommentaar

ulmemuusika on kehv

Kommentaar

Pole just räpi fänn, vahest vahelduseks võib küll kuulata. Ning peaks ütlema Prantsuse oma selleks üks parimaid. Parem kui suur osa USA kommertsi, kus kõige suuremaks valuteemaks on hummeri kroomitud kõver velg.

Kommentaar

Rap died in 3 years. Kõige nõmedaim stiil on 90date tantsumuusika.

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
                      Rap died in 3 years.
                      et 3 aastat räpiti ja siis läks asi persse?
                      dont follow u
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                        et 3 aastat räpiti ja siis läks asi persse?
                        dont follow u
                        1995 eazy
                        1996 pac
                        1997 Biggie

Peale seda tuli räpi tohutu allakäik ja ma ei väida nüüd seda et peale nende surma ei tulnud enam ühtegi head lugu ega räpparit.

Kommentaar

mina kui rap muusikat mitte kuulav inimene ei tee eriti rap lugudel vahet, äkki tooksid paar näidet ka canamo?

Kommentaar

räpp-muusika on ikka laiem mõiste ja neid artiste ikka tunduvalt rohkem. pikk jutt oleks ütleme nii.
                            kuigi ühes olen ma canamoga nõus, et umbes sel ajal see asi ka välja suri. või õigemini ei tulnud uusi tuuli ja asi läks kas kommertsiks või paljud artistid lihtsalt lõpetasid
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Mina, kui räppi kuulav inimene ei arva üldsemitte nii.
                              Üldse arvata,et miski muusikastiil surnud on...
                              Alati leidub vägagi häid räppareid ja ka kantri lauljaid, kes lihtsalt ei jõua meie sky plussi ja mujale MTV edetabelitesse.

Nas laulis ka, et Hip-Hop is dead, aga ise jätkab Hip-Hopiga ja mitte üldse surma suunas. Lihtsalt kõik on suhteline ja ta üritas pigem sellega rääkida sellest MTV läikivatehammastega ja erkpunaste väljamaa-autodega gängsta kuulimagnetitest.
                              Ei saa öelda, et näiteks Jedi Mind Tricks või Immortal Technique on kommerts.
                              Kanye West ja väike vein ja teised tüürivad jusnimelt selle nn. surma poole. Samas väikestele poistele meeldib ja las teevad ka seda.. Kuniks kuulajaid on, siis tehke kõike.
                              Igale ühele oma.
                              Jutu mõte - senikaua, kuni on 1 mustanahaline isiksus kusagil Harlemis või Bronxis, kes spittib riime oma elust ja vanaisa balalaikast, siis seni ei ole ka räpp surnud.

Kommentaar

Nimetad näitejks seda nõmedaks?

Kommentaar

Working...
                                X