Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmedaim muusikastiil?
Collapse
X
-
igasugune rõve pop käib pinda, kus üks ja sama muusika, mingi tümps. ning üks piff laululab, kes laulda ei oska ja tagatipuks mõni veel tantsib..
räp imeb ka..kirjutage youtube france rap..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Kui ma veel väikene ja ilus olin, siis ma vaatasin just ostetud lauaraalist sellist filmi nagu Yamakasi, mis rääkis mitte kõige paremat lugu. Film oli miskitest parkouri harrastavatest ägedatest onudest vms.Algselt postitas flameas Vaata postitustigasugune rõve pop käib pinda, kus üks ja sama muusika, mingi tümps. ning üks piff laululab, kes laulda ei oska ja tagatipuks mõni veel tantsib..
räp imeb ka..kirjutage youtube france rap..
Sealt jäi kõrvu selline laul : Busta Flex - Chela http://www.youtube.com/watch?v=2KIV-...eature=related
Et siis maitse asi ja kas ma enam seda endale iPodile paneks.. no pigem mitte.vb nostalgitsemiseks või midagi. Aga ma ei liigitaks prantsuse räppi fekaaliks ja eesti poppi rõveduseks. Igas kakajunnis võib olla teemant sees. Või midagi.
Olen rääkinud(ütles kunagi mingi poliitikuhärra riigikogu infotunnis)
Kommentaar
-
alliance ethnik on väga hea juAlgselt postitas flameas Vaata postitusträp imeb ka..kirjutage youtube france rap..
mc solaar samutiCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Pole just räpi fänn, vahest vahelduseks võib küll kuulata. Ning peaks ütlema Prantsuse oma selleks üks parimaid. Parem kui suur osa USA kommertsi, kus kõige suuremaks valuteemaks on hummeri kroomitud kõver velg.Algselt postitas flameas Vaata postitusträp imeb ka..kirjutage youtube france rap..
Kommentaar
-
et 3 aastat räpiti ja siis läks asi persse?Algselt postitas cáñamo Vaata postitustRap died in 3 years.
dont follow uСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
1995 eazyAlgselt postitas EgoTrip Vaata postitustet 3 aastat räpiti ja siis läks asi persse?
dont follow u
1996 pac
1997 Biggie
Peale seda tuli räpi tohutu allakäik ja ma ei väida nüüd seda et peale nende surma ei tulnud enam ühtegi head lugu ega räpparit.
Kommentaar
-
räpp-muusika on ikka laiem mõiste ja neid artiste ikka tunduvalt rohkem. pikk jutt oleks ütleme nii.
kuigi ühes olen ma canamoga nõus, et umbes sel ajal see asi ka välja suri. või õigemini ei tulnud uusi tuuli ja asi läks kas kommertsiks või paljud artistid lihtsalt lõpetasidCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Mina, kui räppi kuulav inimene ei arva üldsemitte nii.Algselt postitas cáñamo Vaata postitustRap died in 3 years. Kõige nõmedaim stiil on 90date tantsumuusika.
Üldse arvata,et miski muusikastiil surnud on...
Alati leidub vägagi häid räppareid ja ka kantri lauljaid, kes lihtsalt ei jõua meie sky plussi ja mujale MTV edetabelitesse.
Nas laulis ka, et Hip-Hop is dead, aga ise jätkab Hip-Hopiga ja mitte üldse surma suunas. Lihtsalt kõik on suhteline ja ta üritas pigem sellega rääkida sellest MTV läikivatehammastega ja erkpunaste väljamaa-autodega gängsta kuulimagnetitest.
Ei saa öelda, et näiteks Jedi Mind Tricks või Immortal Technique on kommerts.
Kanye West ja väike vein ja teised tüürivad jusnimelt selle nn. surma poole. Samas väikestele poistele meeldib ja las teevad ka seda.. Kuniks kuulajaid on, siis tehke kõike.
Igale ühele oma.
Jutu mõte - senikaua, kuni on 1 mustanahaline isiksus kusagil Harlemis või Bronxis, kes spittib riime oma elust ja vanaisa balalaikast, siis seni ei ole ka räpp surnud.
Kommentaar
-
Nimetad näitejks seda nõmedaks?Algselt postitas cáñamo Vaata postitustRap died in 3 years. Kõige nõmedaim stiil on 90date tantsumuusika.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar