Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmedaim muusikastiil?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mõtetu on ju vaielda mis on nõme ja mis on õige. mingid külajorsid, kes pole muud muusikat kuulnudki kui see mis küladiskol mängitakse, ei arva jazzist ega sügavamast muusikast midagi. Samamoodi inimene, kes kuulab klassikalist muusikat ei arva sellest Robert Milesist midagi. Lisaks on veel erinevad põhjused miks keegi mingit muusikat kuulab. On inimesi, kellele meeldib näiteks nn. karaoke-muusika, mida saab lihtsalt kaasa laulda. Teised jällegi kuulavad muusikat meloodia pärast. jne jne

ses mõttes palju õnne teemapüstitajale!
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Üldiselt pole nõmedamat stiili kui trance, hardstyle jms kommilood. Sellist ''kraami'' ei mõistaks vist isegi kommis peaga. Lisaks võiks veel ära mainida selle mikrisse röökimise, hevi jne.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        mõtetu on ju vaielda mis on nõme ja mis on õige. mingid külajorsid, kes pole muud muusikat kuulnudki kui see mis küladiskol mängitakse, ei arva jazzist ega sügavamast muusikast midagi. Samamoodi inimene, kes kuulab klassikalist muusikat ei arva sellest Robert Milesist midagi. Lisaks on veel erinevad põhjused miks keegi mingit muusikat kuulab. On inimesi, kellele meeldib näiteks nn. karaoke-muusika, mida saab lihtsalt kaasa laulda. Teised jällegi kuulavad muusikat meloodia pärast. jne jne

ses mõttes palju õnne teemapüstitajale!
        Samas ta saab teemapüstitamise vihikusse ühe linnukese kirja panna. 3lk.d täis kirjutatud juba. Ehk siis foorum ongi paljude jaoks koht, kus kirjutada: See asi ja see inimene on loll ja kole ja ma üldse ei saa aru, miks ta sündis.
        Suht tihti peabki oma arvamuse avaldamisel lõpus kirjutama, et MAITSE ASI, et keegi tuld ei võtaks ja kuuleks ka kontruktiivseid arvamusi, mitte pipi mängu mängimist.(vihjeruunid plekid näos)

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Nimetad näitejks seda nõmedaks?
          Endale ei pidanud trance meeldib

Algselt postitas sziczinche Vaata postitust
          Üldiselt pole nõmedamat stiili kui trance, hardstyle jms kommilood. Sellist ''kraami'' ei mõistaks vist isegi kommis peaga.
          Nja nagu siin sada korda juba mainitud on, et kõik on maitse asi. Võin ma täitsa kainelt kuulata ka vahest hardstyle ja seda nautida, ilma kommide ja muude "abivahenditeta".

Kommentaar

Kõiges muus osas plekkpurgi jutuga nõus, aga seda ei saa mainimata jätta, et Kanyet nüüd küll väikeste poiste blingbling hiphopi patta ei tõstaks. See jah, et ta peast sutsu mental on viimastel aastatel ja kollastele lehtedele materjali päevast päeva annab, aga muusikaliselt on ta ikka märksa kirkam kriit. Viimasel ajal tõesti pisut vähem kui College Dropouti ja Late Registrationi aastatel, kuid siiski. Hiphopi nime teevad täis ikka igasugused souljaboyd ja uu-uu-beibi-las-ma-puudutan-sind-sealt ulgujad. Mis muidugi tekitab küsimuse, et miks neid üldse enam hiphopiks loetakse, kui sisuliselt on tegu pigem samasuguse teadlikult võimalikult raadiosõbraliku müügiproduktiga nagu eurojuust, halvemat sorti poprokk ja muu niskene. Samas maini tõesti kedagi Immortal Technique'i taolist ja enamik surnukstembeldajad pole vist sellisest kuulnudki. Et noh, eks see näitab ka, kui palju maksab üldse sellisest arvamusest hoolida.

ja noh, tegelt on ikkagi nii, nagu smörr eespool ütles ja lorenzo nüüd uuesti natuke pikemalt sõnastas. kuula seda, mis meeldib, ja ära suhtu muusse üleliia suure eelarvamusega. lihtne.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas AndresR Vaata postitust
              Endale ei pidanud trance meeldib

Nja nagu siin sada korda juba mainitud on, et kõik on maitse asi. Võin ma täitsa kainelt kuulata ka vahest hardstyle ja seda nautida, ilma kommide ja muude "abivahenditeta".
              No ma pole päris kindel kus kohast see piir läheb aga seda lugu ma küll väga trance'iks ei nimetaks.

Kommentaar

No ma pole päris kindel kus kohast see piir läheb aga seda lugu ma küll väga tranciks ei nimetaks.
                Sada korda rohkem trance kui see mida nad nüüd kohati mtv's trance pähe müüa üritavad (mingid cascadad ja muud taolised juustud)

-e- Kuna siin paistab palju "träna" vihkajaid olevat, siis toon näidise millestki ilusast sellest vallast. (Üks konkurent "trance tune of the year" tiitlile)

Nic Chagall - This Moment (Progressive Mix) http://www.youtube.com/watch?v=7gM0zffY1KE

Vaevalt, et paljudel näiteks selle loo vastu midagi on. Eks mõnel ikka ja see on ka normaalne.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  Kõiges muus osas plekkpurgi jutuga nõus, aga seda ei saa mainimata jätta, et Kanyet nüüd küll väikeste poiste blingbling hiphopi patta ei tõstaks. See jah, et ta peast sutsu mental on viimastel aastatel ja kollastele lehtedele materjali päevast päeva annab, aga muusikaliselt on ta ikka märksa kirkam kriit. Viimasel ajal tõesti pisut vähem kui College Dropouti ja Late Registrationi aastatel, kuid siiski. Hiphopi nime teevad täis ikka igasugused souljaboyd ja uu-uu-beibi-las-ma-puudutan-sind-sealt ulgujad. Mis muidugi tekitab küsimuse, et miks neid üldse enam hiphopiks loetakse, kui sisuliselt on tegu pigem samasuguse teadlikult võimalikult raadiosõbraliku müügiproduktiga nagu eurojuust, halvemat sorti poprokk ja muu niskene. Samas maini tõesti kedagi Immortal Technique'i taolist ja enamik surnukstembeldajad pole vist sellisest kuulnudki. Et noh, eks see näitab ka, kui palju maksab üldse sellisest arvamusest hoolida.
                  Kanyega on just need lood, et ma kuulasin ka tema plaate 3-4 aastat tagasi suure kõrvaga. Aga viimased lükked ja aastad on näidanud, et ta ikka hakkab ka oma glamuuri või liigse millegi tulemusena natukene muumimaale minema. Justnimelt see muusikaauhindade jagamise jama ja ka elektroonika suunas liikumine jne. Lihtsalt olgu. Kasvas modernseks ja värki. Lihtsalt see ei ole Räpp, see ongi MTV cribs ja lastele meeldimine. Nimetagem asju nende õigete nimedega ja kõik on poliitiliselt korrektne. Do you like fishsticks?
                  Aga jah.
                  Minuga on lood nii, et jazzist-rocki-räpi-Feisti romantikani välja. Kuidas tujugeneraator toodab, nii ka kõrvaklappidest pritsib. vms.
                  Kui poleks muusikat, ei saaks ka muusikakriitikud leiba lauale. Aitäh muusika!

Kommentaar

Algselt postitas AndresR Vaata postitust
                    Sada korda rohkem trance kui see mida nad nüüd kohati mtv's trance pähe müüa üritavad (mingid cascadad ja muud taolised juustud)
                    Cascada on rõvedusetipp. On mitmed häid laule ära solkinud. Aga ütleme nii, et meloodilisemat tantsumuusikat võib isegi kuulata.

Põhimõtteliselt nimetaks ma ka ennast kõigesööjaks. Oleneb täielikult tujust.

Kommentaar

Nimetad näitejks seda nõmedaks?
                      Üks hiilgavamaid teoseid läbi aegade!
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Dubleerin Tofoad. Tänud Mask'ile, kes tuletas selle loo uuesti meelde.

Kommentaar

Ma ei tea mis kõige nõmedam stiil......küll aga olen nüüdsest hetkest india muusika suur austaja.Paremat annab otsida

Ja kuna King of Pop on lahkunud,siis tuleb nüüd sellega leppida http://www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc
                          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                            Ma ei tea mis kõige nõmedam stiil......küll aga olen nüüdsest hetkest india muusika suur austaja.Paremat annab otsida

Ja kuna King of Pop on lahkunud,siis tuleb nüüd sellega leppida http://www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc
                            Jah, siit peaks eestlased ka õppima, kuidas lihtsate vahenditega kaasahaaravaid muusikavideosid teha. Aitäh heade linkide eest
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

vanemaks saades läks mul millegipärast see totakas arvamus ära, et osad ˛anrid on nõmedad ja ilgelt pasad jne. reaalsus on see, et igas stiilis on omad tegijad, kes on head ja ületavad ˛anripiire, nad tuleb lihtsalt üles leida.

Kommentaar

burksiputka ees escaladega neeger kümne kuld kettiga mingit ila ajamas ei ole ka minu maitse..

aga kuidas sain unustada seltsimehed EMOd. emo-pop jms on kõige hullem asi ever. seda ei taha rockiks nimetatagi

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Working...
                                X