Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sõnajalad vs. Onu Bella

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sõnajalad vs. Onu Bella

Kuna igasugu vingeid vs. muusikateemasid on tekkinud, siis esitan Eesti huumorimuusika klassikute lahingu hääletusele.
    Kumb on rõvenaljakam: Onu Bella või Sõnajalad?

Ise hääletaks Sõnajalgade poolt, sest neid on ju neli, Bellat ainult üks. Nalja 4 korda rohkem
    41
    Sõnajalg
    31,71%
    13
    Onu Bella
    68,29%
    28

M6lematega isiklikud kokkupuuted. Yhe s6najala poisiga yhes klassis k2inud...ilma mingi keerutamiseta oli tegu suht r6veda perekonnaga.

Bellaga yhes filmiprojektis koos olnud ja koos napsutanud...see mees on Geenius ja naljakas.( eriti soovitan r2 kodulehelt yles otsida r2-live Onu Bellaga ja kuulata...puhas kuld!)

Kokkuv6ttes r6venaljakam on Bella

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
      M6lematega isiklikud kokkupuuted. Yhe s6najala poisiga yhes klassis k2inud...ilma mingi keerutamiseta oli tegu suht r6veda perekonnaga.
      Miks nad siis rõvedad olid?

Kommentaar

Yldiselt ei meeldi v2ga laimata, aga yhes6naga kokkuv6ttvalt---> Yleolevad egomaniakkid

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
          Yldiselt ei meeldi v2ga laimata, aga yhes6naga kokkuv6ttvalt---> Yleolevad egomaniakkid
          Laim oleks see, kui sa valetaks nende kohta. Aga miks nad ei peaks olema egomaniakid, kui neil on ainsatena Eestis jumalaga püsiühendus.

Kommentaar

http://r2.err.ee/saated?saade=53&sub=129

Alvarezi poolt mainitet Bella laiv (nimekirjas 10. kohal). VLC mängib ilusti.
            Üks tuttav neiu õpib Maaülikoolis veterinaariat ja oli hiljuti mingis Tartu loomakliinikus praktikal. Meie vestlus:
            "Kolmapäevad on head rahulikud, vähe inimesi-loomi."
            "Miks nii?"
            "Siis on Onu Bella registratuuris tööl."

Kommentaar

no ma ei tea. minu arust ei saa öelda sõnajalgade kohta rõvenaljakam. nemad jah ongi rõvedad, aga bella on ikkagi osake eesti muusikaajaloost või kuidas?

seega siiski "vaga vesi-sügav põhi"-perekond.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Ise hääletaks Sõnajalgade poolt, sest neid on ju neli, Bellat ainult üks. Nalja 4 korda rohkem
                Aga hääletusel on härrasmehelikult esitatud ainult üks Sõnajalg. Milline täpselt?
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Sõnajalad pole minu jaoks paraku mitte mingist otsast naljakad..
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Sõnajalad ju ise tahavad tõsised olla ja huumorit ei tee, meie lihtsalt naerame nende üle. Bella tahab ikka huumorit ka teha ja on samas ka rõve, seega tema!!

Kommentaar

Sõnajalad on minu kõrva silitanud tõesti väga rõvedalt. Läbilõikavalt perverssed sõnad ja undamise hääl, mis väljub täiuslikustjumalaloomingust ebatäiuslikult.
                      Kõige hapum oli kusagil see video, kus nad kontserdil lasid telefonis seda undamist, kuidas 1 lugu tekkis. Ehk väljamaal olles tabas alfa-emast jumala valgus ja ta sai jeesuse kujulisest pilvest inspiratsiooni, et undama hakata- see lõppes sellega, et tema vapper alfa-isasest meeskaaslane võttis välja oma nutitelefoni ja salvestas selle undamise sinna, et saaks hiljem stuudios ilmutust täpselt nii salvestada, kuidas taevast kästi.
                      Isiklikult soovitaks näitsikutel poole kohaga tööle minna Tartu Ülikooli Kliinikumi või Tartu Kiirabi sihtasutusse, ja loodetavasti kiirabiauto sireenina.Undama muidugi.
                      Ma ei hakka ise lugema, mitu korda ma sõna undama kirjutasin. aga onu bella võidab selle 4vs1 võistluse ülekaalukalt. Sest Fiati tagaistmel on ju kõik tatti pannud.

Kommentaar

Working...
                      X