Ma jõudsin interneti lõppu, mida nüüd teha? Ma olen kõike näinud.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Probleem

Collapse

X
- 

Probleem
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Sildid: Ei ole
 - 

Tahaks fossiil olla ja siis kõiki üllatada ja kivist välja tulla !Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkui sa kivis pole, siis tõmba nahhui
Tahaks olla öö su akna taga, tahaks olla kardin su akna eeeeees, tahaks olla padi millel magad...
Tore tegelikult, et inimesel tekivad probleemid ja ta räägib sellest foorumis.
Mina soovitan, et kui sul internet otsa sai, siis palun proovi sellest internetist nüüd eemal olla, sest oleks ju loogiline, et sul ei paku enam midagi huvi.
Kui endal lapsi ei ole, siis tee võõraste väikeste lastega lumememme või kelguta nendega. Piparkooke saab teha, metsas kitsedele süüa viia, sokke kududa, vett praadida, tolmuimejaga tolmu imeda, pildiraame kollaseks värvida, higistada, Enekesi pähe õppida,padjapüüre pesta, koertevarjupaigast koer võtta, kogutud sendid panka viia, hobust värvida, lilledega rääkida, taara ära viia, erinevaid riideid endale selga proovida, joonistada, loomaaias käia, kõrvu puhastada, solaariumis käia, pildistada pilte, jalgpalli mängida ja palju muud. Tahtsin ainult head, nüüd lähen magama.Last edited by plekkpurk; 22.12.09, 02:02. Põhjus: Vaatasin, et ma olen siin foorumis juba peaaegu 7 aastat käinud ja pole nii palju kunagi pingutanud, et kellegile head teha.
Kommentaar
 - 

Aitäh! Sina mõistad mu valu! Tänud ka heade soovituste eest, kuid ma otsustasin, et ma hakkan otsast peale interneti läbi vaatamaAlgselt postitas plekkpurk Vaata postitustTahaks fossiil olla ja siis kõiki üllatada ja kivist välja tulla !
Tahaks olla öö su akna taga, tahaks olla kardin su akna eeeeees, tahaks olla padi millel magad...
Tore tegelikult, et inimesel tekivad probleemid ja ta räägib sellest foorumis.
Mina soovitan, et kui sul internet otsa sai, siis palun proovi sellest internetist nüüd eemal olla, sest oleks ju loogiline, et sul ei paku enam midagi huvi.
Kui endal lapsi ei ole, siis tee võõraste väikeste lastega lumememme või kelguta nendega. Piparkooke saab teha, metsas kitsedele süüa viia, sokke kududa, vett praadida, tolmuimejaga tolmu imeda, pildiraame kollaseks värvida, higistada, Enekesi pähe õppida,padjapüüre pesta, koertevarjupaigast koer võtta, kogutud sendid panka viia, hobust värvida, lilledega rääkida, taara ära viia, erinevaid riideid endale selga proovida, joonistada, loomaaias käia, kõrvu puhastada, solaariumis käia, pildistada pilte, jalgpalli mängida ja palju muud. Tahtsin ainult head, nüüd lähen magama.

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar