Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õnnelik mees oled, ma ei saanud isegi vana makki mitte (uuest rääkimata)
Kui sa flora fänn ei oleks, siis vb jõuluvana oleks toonud :S Tsõuk !
Ma ei saanud tegelt makki, tahtsin lihtsalt teisele veel halvemat tunnet tekitada. Kurjus on ainus asi, mis mind toidab. Peale söögi.
Kui sa flora fänn ei oleks, siis vb jõuluvana oleks toonud :S Tsõuk !
Ma ei saanud tegelt makki, tahtsin lihtsalt teisele veel halvemat tunnet tekitada. Kurjus on ainus asi, mis mind toidab. Peale söögi.
Siit järeldame, et Soccernet toidab sind ka kuna saad siin kurjust ellu viia
Siit järeldame, et Soccernet toidab sind ka kuna saad siin kurjust ellu viia
Ei vaidle vastu. Avaldan kurjust küllaltki harva, aga kuna praegu on jõuluaeg, siis miks mitte.
Aga las jääb, kuna ma üritan mingi 4 päeva mitte halbu asju kirjutada.
Ma olen juba siia vist kirjutanud, et mis ma jõuludeks sain, aga täna sain kartulisalatit ja külma saslõkki. Et mitte offtopic ei oleks.
plekkasi, pärast seda, kui homokala Sinuga anaal-asja tegi, oled Sa päris normaalseks muutunud.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
plekkasi, pärast seda, kui homokala Sinuga anaal-asja tegi, oled Sa päris normaalseks muutunud.
anaalasja ei ole minuga tehtud kahjuks veel. sain küll oraalse ajuseksuaalakti osaliseks aga ma tunnistan ausalt, see oli meeldiv. aga normaalselt muutuda polegi raske tegelt. 8 tundi telekat ja iga 5 minuti tagant võileib ning õlle ja oledki normaalne eesti fekaalimagu. Ilusaid lumerikkaid päevi !
Kommentaar