Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Naiste peksmisest!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Naiste peksmisest!

Mõte tekkis peale selle uudise lugemist - http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=360155

Mul tekkis siis paha mõte, et naised ju nõuavad igal pool võrdseid palku ja muid võrdseid asju.

Ja siis nüüd Jõulutunnelis halati koduvägivallast. Ka minu peres on seda olnd, kuid kas saame mehele pahaks panna kui ta enam ei suuda seda näägutamist ja halamist kuulata ning tõstab käe?

Mehed ikka kaklevad siis kui mõni "eidestunud" sõber aina vingub ja vingub.

Ehk siis minu küsimus on selles,et kas alati on koduvägivallas mees süüdi või mis?

Jah. Teema lukku.

Kommentaar

Naise koht on köögis.

Kommentaar

Sitt mees kui naise näägutamise peale käe tõstab.

Kommentaar

PraS, kämoon.. Tõesti pead eriti mage mees olema, kui leiad põhjenduse sellest, et "naine näägutab". Krt, sa temaga koos elad siis? Sellisel juhul oled sa ise mõttetult muna ja väikse tilliga mees, kui sa nii õnnetu ja nõrgake oled, et naine niimoodi kiunub üldse ja siis veel pead talle peksa ka andma.

Kommentaar

Kõige klounim kloun strikes again!
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kui näägutamist kannatada ei suuda, siis võid hakata homoks või külastada proste.

Kommentaar

kui näägutab, tõsta kappi .

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    PraS, kämoon.. Tõesti pead eriti mage mees olema, kui leiad põhjenduse sellest, et "naine näägutab". Krt, sa temaga koos elad siis? Sellisel juhul oled sa ise mõttetult muna ja väikse tilliga mees, kui sa nii õnnetu ja nõrgake oled, et naine niimoodi kiunub üldse ja siis veel pead talle peksa ka andma.
                    Minul hetkel probleemi pole,kuid mind lihtsalt häirib et kõigis hädades meie mehed ikka süüdi oleme.

Kommentaar

Selles suhtes olen ma nõus küll, tahetakse et neid koheldaks võrdselt, aga ainult seal, kus neile sobib .

Kommentaar

kaua nikuikaldus on siis, PraS?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Tuleb perenõustaja juures käia. Kui ei aita siis lahku minna kuna järelikult ei sobi kokku. Simple.

Kommentaar

venelased teevad vähemasti seda normaalselt, et kui naine teise tüübiga üle laseb, saab naine peksa, mitte teine tüüp, sest teine tüüp ei olnud süüdi nii palju, kui naine.

tonic bari ees näeb iga reede/laupäev sarnast tegevust

Kommentaar

Ja nüüd põhiline küsimus - kas "näägutamine" on perevägivald ning kui jah, siis miks selle eest pokri ei pisteta?

Minu arvates on, see on kõige puhtamal kujul toimuv vaimne vägivald ning see on sama hull kui füüsiline vägivald, selle vastu aga riik kahjuks kaitset ei paku, see on aga tõsine probleem. Ja sealt saabki alguse muu abi puudumisel füüsiline vägivald (meeste ja naiste erinevus, naised on lihtsalt sõnaosavamad, meestele tundub jällegi füüsiline noomitus lihtsam nii kannatada kui ka anda), mitte et ma seda õigustaks, kuid antud juhtumi puhul, nii vähest infot omades, ei saa kuidagi kogu süüd ainult ühele poole veeretada.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                              X