Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Naiste peksmisest!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sellele ma tahtsingi jõuda, et tavaliselt jõuavad alati ajakirjandusse juhtumid kus on ainult naise versioon asjast.

Üldiselt lampi ei hakka mees/naine ju lampi tappa andma? Sellini viivad siis kas väikesed või suured mõtlematta ütlemised.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      Üldiselt lampi ei hakka mees/naine ju lampi tappa andma? Sellini viivad siis kas väikesed või suured mõtlematta ütlemised.
      - Vabandust Kallis, aga ma tõesti ei teadnud, et sa öösel kell kolm peolt tulles sooja suppi võid tahta! PEKSA!

- Vabandust Kallis, et külmkapis kolme õlut ei ole, kuigi ma tean, et töölt tulles sa neid sealt alati otsid. PEKSA!

- Vabandust Kallis, et ma julgesin ilma sinuga eelnevalt nõu pidamata oma emale helistada, ning viimaselt isa tervise kohta aru pärida. PEKSA!

- Vabandust Kallis, et sinu pesemise ajal soe vesi otsa sai, kuigi meie soe vesi ei tule boilerist. PEKSA!

- Vabandust Kallis, et ma tööpäeva lõppedes Sulle koheselt teada ei andnud, et mul on telefonil aku tühi. PEKSA!
      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
        Tuleb perenõustaja juures käia. Kui ei aita siis lahku minna kuna järelikult ei sobi kokku. Simple.
        NÕUSTAJA aitab siin kindlasti. Thats for sure. Kolmandal päeval pärast nõustaja juurest tulemist ning kolmepäevase kaine perioodi lõppemist, saab naine varem või hiljem uuesti ketuka. Ja siis juba sellepärast : "see on selle eest lits, et mind selle kurdadi psühhiaatri juurde vedasid. Mis sa mõtled et ma olen mingi vaimuhaige. Praegust tõmban veel ühe korra, kui .. "
        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
          - Vabandust Kallis, aga ma tõesti ei teadnud, et sa öösel kell kolm peolt tulles sooja suppi võid tahta! PEKSA!

- Vabandust Kallis, et külmkapis kolme õlut ei ole, kuigi ma tean, et töölt tulles sa neid sealt alati otsid. PEKSA!

- Vabandust Kallis, et ma julgesin ilma sinuga eelnevalt nõu pidamata oma emale helistada, ning viimaselt isa tervise kohta aru pärida. PEKSA!

- Vabandust Kallis, et sinu pesemise ajal soe vesi otsa sai, kuigi meie soe vesi ei tule boilerist. PEKSA!

- Vabandust Kallis, et ma tööpäeva lõppedes Sulle koheselt teada ei andnud, et mul on telefonil aku tühi. PEKSA!
          Mees rsk!
          Lampi nii ju asjad ei muutu. Milleks peab alati põhjus olema. Lihtsalt ei pea kokku kolima naise või mehega kui sa teada piisavalt ei tunne. Kontrolli friikidest saad sa alati varem teada kui 10dal abieluaastal.

Kommentaar

1) NÕUSTAJA aitab siin kindlasti. Thats for sure.

2) Kolmandal päeval pärast nõustaja juurest tulemist ning kolmepäevase kaine perioodi lõppemist, saab naine varem või hiljem uuesti ketuka. Ja siis juba sellepärast : "see on selle eest lits, et mind selle kurdadi psühhiaatri juurde vedasid. Mis sa mõtled et ma olen mingi vaimuhaige. Praegust tõmban veel ühe korra, kui .. "
            1) Oled seal käinud, et tead väita?
            Ma tean mõnda inimest, kes pole kaklema läinud aga kelle abielu oli tülis ja lahutusprotsess oli pooleli...käidi perenõustaja juures ja nüüd ollakse nagu uuesti armunud ja midagi polekski juhtunud.

2) Kui mees on täis peaga oma naise vastu vägivaldne siis ei ole mõtet selle mehega koos olla. Sealt need täis peaga mõrvad meil Eestis tulevadki, et ei julgeta midagi teha ega ka minema minna.

Kommentaar

2) Kui mees on täis peaga oma naise vastu vägivaldne siis ei ole mõtet selle mehega koos olla. Sealt need täis peaga mõrvad meil Eestis tulevadki, et ei julgeta midagi teha ega ka minema minna.
              Kui peaks juhtuma, ja pahatihti juhtubki nii, et naine on varakult lapse saanud ja veel hullem kui kaks, siis tekkib olukord, kus elatakse sisuliselt mehe rahakoti eest. Naisel oleks võimalik ainult ära minna, aga kuhu sa lähed? Vanemad võivad ka sageli samasugused olla või kes teab üldse kus. Korter jääb mehele, mees elatisraha maksta ei suvatse näituseks. Mehel on see-eest sageli lihtsam ära minna, sest nemad pole üldiselt lapsega koju jäänud ning sellega enda karjäärivõimalusele kivi kaela riputanud.
              Aga PraS, tõesti soovin sulle naise leidmisel edu, kui sa sellise mõtlemisega oled. Ma olen ka (endiste) naistega niimoodi tülitsenud, et röögid endal silmad peast ja seepärast nad ongi endised, et seal järelikult midagi ei klapi, aga et siis nii alla jääd, et hakkad teda rusikatega tümitama, vaat see on ikka tase.

Kommentaar

ja kellaaega vaadates pidid sa ilmselt väga täis olema seda siia postitades. Mis järgmiseks? Teema "Lastega seksimisest"? Et ei saa ju öelda, et see paha oleks, kui laps ise ka tahab?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                  Mees rsk!
                  Lampi nii ju asjad ei muutu. Milleks peab alati põhjus olema. Lihtsalt ei pea kokku kolima naise või mehega kui sa teada piisavalt ei tunne. Kontrolli friikidest saad sa alati varem teada kui 10dal abieluaastal.
                  VALE! Tuttavad elasid kaheksa aastat õnnelikku ja idüllilist pereelu, pärast mida otsustati ka lõpuks abielluda. Ja mis siis juhtuma hakkas. Mees keeras ära, sest väljenduslikult ei oska ma teistmoodi sealtoimunut kirjeldada. Põhimõtteliselt sai pärast naitumist naine mehe omaks ning sellepeale hakati naist kaks korda nädalas regulaarselt peksuga kostitama. Kindlad päevad, kindlad kellaajad, naine pidi üksnes hoolitsema selle eest, et et üksnes lihtsalt õigeaegselt koju vedas. Ja kui juhtus ka see, et ei jõutud õigeaegselt, siis saadi paari rusikahoobi näol lisapreemiat. Jama kestis seni, kuni naine lõpuks eneses selgusele jõudis, püsti julges tõusta ning asjad pakkis. End of story! Not yet. Volume 2 on ka tulemas. Nimelt on mehel pärast pikka "ma olen kaine" perioodi nüüd uus silmarõõm kodumajja siginenud ja ma üldse ei imestaks, kui sealgi "idüllilist" pereeluperiood praegust elatakse.
                  Nüüd ma ootan, et keegi tuleks ja ütleks, et ehk nüüd asjalood teisiti. Et ehk enam ei peksa/löö. Siis ma saaks rääkida ühe teise loo ühest teisest juhtumist ...

Kommentaar

VALE! Tuttavad elasid kaheksa aastat õnnelikku ja idüllilist pereelu, pärast mida otsustati ka lõpuks abielluda. Ja mis siis juhtuma hakkas. Mees keeras ära, sest väljenduslikult ei oska ma teistmoodi sealtoimunut kirjeldada. Põhimõtteliselt sai pärast naitumist naine mehe omaks ning sellepeale hakati naist kaks korda nädalas regulaarselt peksuga kostitama. Kindlad päevad, kindlad kellaajad, naine pidi üksnes hoolitsema selle eest, et et üksnes lihtsalt õigeaegselt koju vedas. Ja kui juhtus ka see, et ei jõutud õigeaegselt, siis saadi paari rusikahoobi näol lisapreemiat. Jama kestis seni, kuni naine lõpuks eneses selgusele jõudis, püsti julges tõusta ning asjad pakkis. End of story! Not yet. Volume 2 on ka tulemas. Nimelt on mehel pärast pikka "ma olen kaine" perioodi nüüd uus silmarõõm kodumajja siginenud ja ma üldse ei imestaks, kui sealgi "idüllilist" pereeluperiood praegust elatakse.
                    Nüüd ma ootan, et keegi tuleks ja ütleks, et ehk nüüd asjalood teisiti. Et ehk enam ei peksa/löö. Siis ma saaks rääkida ühe teise loo ühest teisest juhtumist ...
                    Ehk nüüd on asjalood teisiti!

Kommentaar

Njah...enne lapsi ollakse ikka koos mõnda aega tavaliselt. Selle ajaga näeb ikka ära kuidas mees käitub ja kas läheb vägivaldseks. Jooda mees täis ja küll siis näeb kas on vägivaldne või mitte :P
                      Kui on see juhus, et esimest korda näeb ja kohe tehakse paksuks...siis on see juba naise enda suur lollus, et meest ennem tundma ei õppinud. Sellise juhtumi puhuks peaks riigil olema miskised toetusprogrammid...ei tea kas on reaalselt midagi olemas või mitte aga ei viitsi uurida ka selle kohta.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        Ma olen ka (endiste) naistega niimoodi tülitsenud, et röögid endal silmad peast ja seepärast nad ongi endised,
                        Valus munn, mis sa karjud naiste peale!

Kommentaar

Njah...enne lapsi ollakse ikka koos mõnda aega tavaliselt. Selle ajaga näeb ikka ära kuidas mees käitub ja kas läheb vägivaldseks. Jooda mees täis ja küll siis näeb kas on vägivaldne või mitte :P
                          Sul on ikka väga ühekülgne maailmapilt. See vägivaldsuse väljauurimine nõuab natuke suuremat psühhoanalüüsi, kui jooda täis ja vaata taktika.

Kommentaar

[QUOTE=jazzjansa;1125495 Ja mis siis juhtuma hakkas. Mees keeras ära, sest väljenduslikult ei oska ma teistmoodi sealtoimunut kirjeldada.[/QUOTE]

Erandeid leiab alati ja kõigele.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                              Valus munn, mis sa karjud naiste peale!
                              Nooruspõlve armukadedusstseenid

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                                Sul on ikka väga ühekülgne maailmapilt. See vägivaldsuse väljauurimine nõuab natuke suuremat psühhoanalüüsi, kui jooda täis ja vaata taktika.
                                Võib-olla kirjutasin siis halvasti, kuid see viimane lause oli mõeldud naljana mida näitab ka see ":P"....ei olnud emoticonina ehk seepärast jäi arusaamatuks.

Kommentaar

Working...
                                X