Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Naiste peksmisest!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eks jah ajad ole paljustki muutunud. Tegelikkuses egas niiväga ei ole midagi. Juba veneajal meil vanaema juures maal kolhoosis kõik teadsid et sibiautojuht Vasja saab kodus naise käest piku pead, kui viimane jälle kuskilt naabrimees Kolja juurest neljapäevakuselt võõrutuskuurilt kodumanu saabumas on. Selles suhtes ei ole aegadega võrreldes midagi muutunud. Vägivalla all kannatavaid mehi ei pea ka meie tänapäeva ühiskonnas just tikutulega otsimas käima. Astu Koplis kuhugi viiekorruselisse elamusse sisse ja tee uuring selle kohta. Ühe mehe leiad vabalt, kes oma joomarlikusele kalduvalt naiselt korda kolm nädalas koslepit saab, ise seejuures nagu tummahammas seda kõike kannatades . Ja selles suhtes, mis eriti koomiline selle kurva teema juures välja paistab. Naeruvääristati ning näidati siis Vasjale näpuga, et kuidas sa küll nii loll oled, et naisel end taguda lased, ja naeruvääristatakse ka tänapäeval neid mehi, kes enda naisel endale n.ö. pähe istuda lubavad. Kummaline, kas pole see "tänitamise" osa. Nagu õigustataks karistajat.
    Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
    "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
        Njah...enne lapsi ollakse ikka koos mõnda aega tavaliselt. Selle ajaga näeb ikka ära kuidas mees käitub ja kas läheb vägivaldseks. Jooda mees täis ja küll siis näeb kas on vägivaldne või mitte :P
        Vaatan, et oled huviga Stalini elulugu õppinud. See oli Stalini taktika, et joota ja vaadata mis mehega tegu on. Mis mees Stalin oli, teame vast kõik.

ballack vist "Lõuna-Eestis" neti tagasi saanud. Oligi juba kuidagi rahulik. Või Põhja-Eestis tagasi?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          Vaatan, et oled huviga Stalini elulugu õppinud. See oli Stalini taktika, et joota ja vaadata mis mehega tegu on. Mis mees Stalin oli, teame vast kõik.

ballack vist "Lõuna-Eestis" neti tagasi saanud. Oligi juba kuidagi rahulik. Või Põhja-Eestis tagasi?
          Ma pidasin Soccerneti dieeti...mis väljendub selles, et ei viitsi midagi kirjutada Soccerneti. Aga nagu on aktsiaturgudega nii on ka minuga, et kord on tõus ja vaja teravat tõmmata, et rahval ikka põnev oleks ja siis jälle mõõn kus ei viitsi midagi kirjutada ega lugeda

Ahjaa ja seda, et niikaua kuni mina elan niikaua maailmas rahu ei ole

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust

Ahjaa ja seda, et niikaua kuni mina elan niikaua maailmas rahu ei ole
            no siis on ju vaid üks väga kiire lahendus kes tahab enda peale võtta?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
              no siis on ju vaid üks väga kiire lahendus kes tahab enda peale võtta?
              Niikaua kuni mina elan, maailmalõppu ka ei tule (kui ma just kirsat kogemata punasele nupule ei pane)

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                Ja kaks päeva meest ei
                näinud, aga kolmandal juba parema silmaga natuke
                nägi...
                vene vanasõna ütleb, et profülaktika mõttes tuleb naisele iga nädal peksa anda, on siis põhjust või mitte.., lihtsalt, et asjad oleks kontrolli all...
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                  Venelanna ütleb siis, et tema oli mingit sarnast juttu ajanud.Ja kaks päeva meest ei
                  näinud, aga kolmandal juba parema silmaga natuke
                  nägi...
                  vene vanasõna ütleb, et profülaktika mõttes tuleb naisele iga nädal peksa anda, on siis põhjust või mitte.., lihtsalt, et asjad oleks kontrolli all...
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Oleks psühholoogiat sügavamalt õppinud, siis vast teaks, mis põhjustab vägivallatsemise oma lähedaste peal. On ju elus näiteid, kus musternäidis-inimesed kipuvad oma naisi tümitama. Minu arvates pole kellegi löömine ettekäändel, et ta ise noris seda, mitte mingisugune vabandus.
                    Ma usun et põhjused peituvad osaliselt lapsepõlves või siis on jube sitad geenid.
                    Usutavasti on see suur probleem Eestis, probleem millest keegi rääkida ei taha. Mina kahjuks või õnneks pole kordagi millegi sellisega kokku puutunud.
                    AILTON

Kommentaar

Nii lahe teema siin arenenud. kiitke mind.

Naiste versioon on alati usutavam, kuid mina jään ikka ja jälle selle võimaluse juurde et asjal on alati kaks poolt.

Dannuke tore, et mind naise peksjaks pead

Mulle lihtsalt pähe ei mahu,et perevägivallas on alati mees süüdi.

Aga miks Tigeri ja tema naise juures perevägivallast ei räägitud kui ta naiselt tümitada sai. Räägiti ju ainult Tigeri armukestest. Miks?

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                        Nii lahe teema siin arenenud. kiitke mind.

Naiste versioon on alati usutavam, kuid mina jään ikka ja jälle selle võimaluse juurde et asjal on alati kaks poolt.

Dannuke tore, et mind naise peksjaks pead

Aga miks Tigeri ja tema naise juures perevägivallast ei räägitud kui ta naiselt tümitada sai. Räägiti ju ainult Tigeri armukestest. Miks?
                        Sütti!!!!!!!!!
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust

Ka meie suur juht ja õpetaja Aivar ju rääkis meedias kuidas Signe ta suguelundit pesapallikurikaga paar korda paitas niiet see siniseks muutus.

Siit ka küsimus, kas Aivari eksnaine Signe Pohlak mängis pesapalli tihti, et tal kurikas oli?

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                            Ka meie suur juht ja õpetaja Aivar ju rääkis meedias kuidas Signe ta suguelundit pesapallikurikaga paar korda paitas niiet see siniseks muutus.

Siit ka küsimus, kas Aivari eksnaine Signe Pohlak mängis pesapalli tihti, et tal kurikas oli?
                            Arti, ma ei tea
                            Üldiselt on lihtne otsustada, kuna naine on nõrgem ja järelikult ka ....

Kommentaar

peksa või paita

aru ma ei saa kuidas need olevused mõtlevad

Kommentaar

tõstan teemat.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X