see koolis joomine, seda leiab ka eestlaste seas. Aga igatahes mitte mingi õigustus tibla olla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Venelane
Collapse
X
-
Venelased arvavad, et jalka MM-i võidab sel aastal Venemaa.
Artikkel Postimehes!Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Sai, aga ei andnud. Peale venelaste seal ei käi lihtsalt kedagi. Pole midagi teha, kui need Den za dnjomi lugejad nii lollid on. Ja ongi kõik.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa arvan, et sinna sai iga malts oma hääle anda, olenemata rahvusest.Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Üldistad 500 inimese põhjal? ja kust nii kindel, et ei andnud keegiteisest rahvusest? Aga ööd, rohkem ma ei vastaAlgselt postitas Piksenool Vaata postitustSai, aga ei andnud. Peale venelaste seal ei käi lihtsalt kedagi. Pole midagi teha, kui need Den za dnjomi lugejad nii lollid on. Ja ongi kõik.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Üldistan nende põhjal, kes on andnud hääle, et Venemaa võidab maailmameistritiitli. Jah, tõenäoliselt andis oma hääle ka mõni eestis elav armeenlane, ukrainlane või veel mõni selline kes toodi omal ajal siia tehasesse tööle ja lasnamäge ehitama. Kindlasti ei andnud seal hääli soomlased, sakslased rootslased. Ja julgen ka kindlalt väita, et ükski eestlane ei hääletanud seal Venemaa poolt. Sa oled tore poiss ja ei peagi rohkem vastama, targem annab ju järeleAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustÜldistad 500 inimese põhjal? ja kust nii kindel, et ei andnud keegiteisest rahvusest? Aga ööd, rohkem ma ei vasta

Mängige mis te mängite seal MM-il, Venemaa tuleb ja võtab tiitli!
PiksenoolSoccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Sa arvad, et keegi naljaparast ei paneks, et Eesti voidab 2010 MMi kui selline kusitlus panna soccerneti esilehele?Algselt postitas Piksenool Vaata postitustÜldistan nende põhjal, kes on andnud hääle, et Venemaa võidab maailmameistritiitli. Jah, tõenäoliselt andis oma hääle ka mõni eestis elav armeenlane, ukrainlane või veel mõni selline kes toodi omal ajal siia tehasesse tööle ja lasnamäge ehitama. Kindlasti ei andnud seal hääli soomlased, sakslased rootslased. Ja julgen ka kindlalt väita, et ükski eestlane ei hääletanud seal Venemaa poolt. Sa oled tore poiss ja ei peagi rohkem vastama, targem annab ju järele
Mängige mis te mängite seal MM-il, Venemaa tuleb ja võtab tiitli!
Piksenool
Kommentaar
-
No tõepoolest võib keegi eestlasteski naljapärast panna, aga ma ei kujuta ette, et meie suurima päevalehe "Postimees" võrguväljaande veebiküsitlus annaks tulemiks, et Eesti võidab MM-i. Kui sa proovid väita, et venelased tegid seal küsitluses valdavas enamuses nalja, siis mis mõte on DzD-l küsitlusi korraldada, kui seal vaid nalja tehakse? Või on Den za Dnjom miski naljaleht ja tõsiseid teemasid loetakse stolnitsast?Algselt postitas Nohik Vaata postitustSa arvad, et keegi naljaparast ei paneks, et Eesti voidab 2010 MMi kui selline kusitlus panna soccerneti esilehele?
See on täiesti õige teema seletamaks vene hinge ja venelaste huumorit. Ja muideks kunagi väideti ka naljapärast, et Popov leiutas raadio
Nalja pärast,
PiksenoolSoccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Miks siis üldse variant "Venemaa" sinna pandi, kui see täiesti tõsine küsitlus oli ??Algselt postitas Piksenool Vaata postitustNo tõepoolest võib keegi eestlasteski naljapärast panna, aga ma ei kujuta ette, et meie suurima päevalehe "Postimees" võrguväljaande veebiküsitlus annaks tulemiks, et Eesti võidab MM-i. Kui sa proovid väita, et venelased tegid seal küsitluses valdavas enamuses nalja, siis mis mõte on DzD-l küsitlusi korraldada, kui seal vaid nalja tehakse? Või on Den za Dnjom miski naljaleht ja tõsiseid teemasid loetakse stolnitsast?
See on täiesti õige teema seletamaks vene hinge ja venelaste huumorit. Ja muideks kunagi väideti ka naljapärast, et Popov leiutas raadio
Nalja pärast,
PiksenoolNewton Heath 1878
Kommentaar
-
Sellepärast, et tõestada kui loll saab üks inimene olla ja arvata, et "boloi roodina" võib võita absoluutselt kõik võistlused maailmas. Olenemata sellest, kas venelased mängivad või mitte. Olen endiselt arvamusel, et see ajaleht ei ole mitte kuidagi huumorileht ja huumoriküsitlusi seal ei korraldata. Aga kui see küsimus sind tõepoolest südamest huvitab, siis võta ühendust Den za Dnjomi toimetusega.Algselt postitas rauulo Vaata postitustMiks siis üldse variant "Venemaa" sinna pandi, kui see täiesti tõsine küsitlus oli ??Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Kahju, et Smutov enam kätt elu pulsil ei hoia, muidu laseks tal elu24-s küsitluse ära teha. Samas, äkki dannar aitab hädast välja, ehkki epl on võrreldamatult marginaalsem väljaanne.Algselt postitas Piksenool Vaata postitustaga ma ei kujuta ette, et meie suurima päevalehe "Postimees" võrguväljaande veebiküsitlus annaks tulemiks, et Eesti võidab MM-i.
Ei, aga olles ise kunagi DzD-s töötanud, siis kujutan sealse kollektiivi poolt sellise vimka tegemist täitsa ette küll, jah.Algselt postitas Piksenool Vaata postitustVõi on Den za Dnjom miski naljaleht ja tõsiseid teemasid loetakse stolnitsast?
Mida teemat üldse. Tribüünil laulavad kõik tõsised eestlased 'eesti maailmameister'..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Kasutan siinkohal võimalust ja tervitan piksenoolt! Jätka samas vaimus, peaasi, et ise kõike usud, mida siin foorumis jahvatad.Algselt postitas Piksenool Vaata postitustVenelased arvavad, et jalka MM-i võidab sel aastal Venemaa.
Artikkel Postimehes!
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Vene hingest tean tõepoolest vähe, aga palusin seda siin ka selgitada. Venemaal olen korduvalt käinud ja venelastega suhtlen tööalaselt ikka väga palju. Olen kohtunud täisdebiilikutega ja arukate ning meeldivate venelastega. Täpselt samasuguseid inimesi on ka eestlaste hulgas.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMida sa Piksenool üldse vene hingest tead? Oled Venemaal käinud kunagi? Palju sa venelastega suhelnud oled? ja olen fittiga nõues, et mida teema.
Kunagi kui ma Tartus elasin, siis ei saanud ma ka sellest eesti-vene vastasseisust nii väga aru, aga Tallinnas lööb see ikka välja. Madala haridusega tehasetööliste järeltulijad on täisvärdjad. Inimene kuskilt rahulikust Jõgeva-, Põlva- või Võrumaalt esmakordselt Tallinna sattudes situb ennast täis nähes neid vene narkomaane kes sõidavad bussiga 67, 68 Lasnamäele.
A vene naised on aplad, kuradi hea on nendega voodis mürada. Seal on nad küll osavad ja see osa vene hingest mulle meeldib.
Ühesõnaga. Venelasel ja venelasel on vahe minu jaoks. Vahe on ka Tallinna ja Tartu venelasel. Samamoodi on vahe Vene venelasel ja Eesti venelasel. Segaduse vältimiseks nimetan edaspidi ebameeldivaid venelasi tibladeks.Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Kui sa nendega nii palju müranud oled, soovitan sul käia igaks juhuks ühe haiguse proovi tegemas, kes teab kus need aplad vene naised käinud onAlgselt postitas Piksenool Vaata postitustA vene naised on aplad, kuradi hea on nendega voodis mürada. Seal on nad küll osavad ja see osa vene hingest mulle meeldib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar