Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ÜLESKUTSE. Tallinn ja Keskerakond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma tahaks suruda oma sooja kämbla neile idiootidele pihku, kes selle volikogu nii suureks ajasid. Ja see polnud mitte Keskerakond.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Et nagu sellele ei mõtle keegi, et volikogu peaks olema linna rahvastiku läbilõige? ja üllaülla, Tallinnas ON palju venelasi.
      Migrantidel pole küll juuri, aga vilju kannavad kõvasti. Sellepärast neid siin nii palju ongi.

Igale Eesti mehele vene naine!
      Algselt postitas alehis
      "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
      Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Igale eesti mehele ei jätku ju vene nast...Või siis peaksime jagama mitme peale. Aga krt see teeks neist vist kohe jällegi litsid

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Igale eesti mehele ei jätku ju vene nast...Või siis peaksime jagama mitme peale. Aga krt see teeks neist vist kohe jällegi litsid
          Motivatsioonipilt selle peale.
          Algselt postitas alehis
          "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."

Kommentaar

Minu meelest on venelaste rohkus üks tühisemaid probleeme läbiussitanud Keskerakonna juures.

Kommentaar

Tallinnas on 1/3 venelasi. Kas siis teie arvates võib osade valijate hääli lihtsalt eirata?

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                Tallinnas on 1/3 venelasi. Kas siis teie arvates võib osade valijate hääli lihtsalt eirata?
                Alles kilgati ju, et üle 50%, kus see siis nüüd 33% peale kukkus?
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  Alles kilgati ju, et üle 50%, kus see siis nüüd 33% peale kukkus?
                  Statistikaameti andmeil elas Tallinnas 01.01.2009 eestlasi 219 900 e 55,2% ja mitte-eestlasi 178 694 e 44,8%. Rahvastikuregistri andmeil olid Tallinna rahvuskoosseisul pisut teistsugused proportsioonid: selle järgi elas pealinnas eestlasi 52,2% ja mitte-eestlasi 47,8% (seisuga 01.01,2009).

Võtke nüüd ette Keskerakonnale kukkunud venekeelse elanikkonna hääled ja volikogu koosseis ning tehke omad järeldused.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

vapustav. aplaus. ise kirjutasid? eesti nokia on leitud.

mis nüüd edasi saab? alaealised foorumikülastajad õhtul söögialuas koputavad supilusikaga vastu taldrikut, tõusevad püsti, köhatavad kohmetult ja siis juba mitte nii kohmetult teatavad kreisiraadiolikult: "mu kallid armsad vanemad, ärge hääletage keskerakonna poolt, ma palun teid. tallinn vabaks. vabariigi nimel!" ning sketsi lõpuni väljamängimise nimel ehk veel lisaks: "võtame!"? braavo. ma kummardan ja teen ise libestiga sitaaugu libedaks, et sa oma riigimeelsuse eest väljateenitud kepi kibekiirelt kätte saaks. rohkem jätkusuutlikku mõtlemist. sinu tegevus on tõelistele eestlastele kulla hinda väärt. tee edasi. tee veel.

ma küsiksin mis on sinu, teemaalgataja, postituse sisu? kuidas siin foorumis käiv selline rahvas, kes keskerakonda ei vali, nüüd tegutsema peaks? kellele su üleskutse suunatud oli?

mine joonista, sest kirjutamisel võib tekkida soovimatu efekt, endale otsaette munn ja istu pisut peegli ees.
                    Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                      TALLINNA MUUTUMINE VENE LINNAKS JA KAKSKEELSEKS ON NÜÜD MUIDU VAID AJA KÜSIMUS, PALUN ÄRGE VALIGE KESKERAKONDA!
                      Miks sa karjud siin?
                      Tallinn ongi kakskeelne linn. Venelane elab siinsamas sinu kõrval, hingab sama õhku ja on samasugune inimene nagu sinagi. Harju sellega ja saa oma rumalast ksenofoobiast üle.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

See Piksenool ei paista just kõige teravam pliiats olevat

Kommentaar

Algselt postitas Vova Vaata postitust
                          See Piksenool ei paista just kõige teravam pliaats olevat
                          Ma praegu ei jaksa vastata sellele ülevalpool olevale absurdile, aga teen seda kindlasti. Kas täna või homme, aga ma teen seda. Tahan ka terav "pliaats" olla. Misasi see pliaats on, see jäägu Vova sinu teada.
                          E: Otsusta ära juba. Kas ma ei ole terav pliaats või pliiats? Pliaatsi variant oli parem.

Algselt postitas 10 Lopez Saldana Vaata postitust
                          vapustav. aplaus. ise kirjutasid? Pole just keeruline tekst kokku panna, aga kõiki lauseid ei ole mina kirjutanud, muist küll jah.

"mu kallid armsad vanemad, ärge hääletage keskerakonna poolt, ma palun teid. tallinn vabaks. vabariigi nimel!" See oleks ise-enesest väga armas, aga ma kahtlen, et alla 18-aastased nõndamoodi käituvad. Niiet otseselt ei ole see üleskutse neile suunatud.

ma kummardan ja teen ise libestiga sitaaugu libedaks, et sa oma riigimeelsuse eest väljateenitud kepi kibekiirelt kätte saaks.
                          Asi selles, et sa võid kummardada ja enese aanust libestada, aga oma riigimeelsuse eest ei taha ma sind tõepoolest trukkida. Mõtlesid, et oled lahke ja pakud mulle ennast? Et saaks mõnu nii mina, kui sina? Aga mulle kahjuks poisid ei meeldi. Sorry!

ma küsiksin mis on sinu, teemaalgataja, postituse sisu? kuidas siin foorumis käiv selline rahvas, kes keskerakonda ei vali, nüüd tegutsema peaks? kellele su üleskutse suunatud oli?

Ma avaldan oma mõttekaaslastele tänu, et nad ei ole valinud Keskerakonda. Üleskutse oli suunatud neile inimestele, kes veel võibolla ei tea keda valida.

mine joonista, sest kirjutamisel võib tekkida soovimatu efekt, endale otsaette munn ja istu pisut peegli ees.
                          Lausestus on sutsu segane, aga midagi sain siiski aru. Ise-endale m´nni otsaette joonistama ma ei hakka, sest ei näe selleks vajadust ja peegli ees ei veeda ka pikki hetki. Niiet jääb ära Saldana.
                          A sulle soovin kogu jutu jätkuks ilusamat ja rohkem heterolikumat elu. Naised on head ja foorumipoisid ei taha arvatavalt su libestatud aanust ära kasutada
                          Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Miks sa karjud siin? A kus siis veel, kui mitte LÄBUs??
                          Tallinn ongi kakskeelne linn. Venelane elab siinsamas sinu kõrval, hingab sama õhku ja on samasugune inimene nagu sinagi. Harju sellega ja saa oma rumalast ksenofoobiast üle.
                          Tallinn ei ole veel kakskeelne linn. Mitte veel. Tänavasildid ja -viidad on veel ükskeelsed, asju aetakse eesti keeles jne. See on see point. Mitte see, et sõidad õhtul number 67 või 68 bussiga lasnamäele ja bussis kuuled kahte keelt. See ei ole kakskeelsus mu sõber. Venelane elab siinsamas minu kõrval, aga ära tule mind solvama sellega, et tibla on samasugune inimene nagu mina. Ei ole. Ja ei saagi olema. Vähemalt mitte need, kes ei suuda enesele eesti keelt selgeks teha. Õnneks noorem põlvkond peab sunni korras õppima eesti keelt, niiet nüüd sellest uuest ja haritumast põlvkonnast 0skab juba eesti keelt suurem enamik.
                          Kes siis veel?
                          Piksenool
                          Algselt postitas alehis

Kommentaar

Ma arvan, et siinkohal ei aita sina ka kõige teravam teritaja
                            Tahad ma ütlen, mis sind aitaks?

Kommentaar

Algselt postitas Vova Vaata postitust
                              Ma arvan, et siinkohal ei aita sina ka kõige teravam teritaja
                              Tahad ma ütlen, mis sind aitaks?
                              No lase huumoril tulla
                              Algselt postitas alehis

Kommentaar

Mine küsi endale mingiks 1-2 kuuks bänn

Kommentaar

Working...
                                X