Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ÜLESKUTSE. Tallinn ja Keskerakond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma arvan, et kaks nüri pliiatsit ei tee kokku teravat.

Kommentaar

Algselt postitas Vova Vaata postitust
      Mine küsi endale mingiks 1-2 kuuks bänn
      Ja mille puhul peaks piksekas endale bänni küsima?
      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
        Ja mille puhul peaks piksekas endale bänni küsima?
        Sest ta on idioot?

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
          Sest ta on idioot?
          Millest sa nüüd seda järeldasid :P ?
          Et mulle ei meeldi Keskerakond?

E: Kui kuidagi korralikult ei oska ära seletada, siis ma hästi ei usu. Kõik kes soovivad nii väita, siis palun ka põhjust. Muidu on jutt ju täiesti tühine. Vaidlema ei hakka siin, sest see ei vii kuhugi, aga põhjendust tahaks ikka teada.
          Algselt postitas alehis
          "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
          Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Sa oled idioot!

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
              Sest ta on idioot?
              Peaks Soccernetis vist uue asja tegema...registreerimisel peab inimene sooritama eksami kus on 100 küsimust erinevatest eluvaldkondadest ja kui vastab piisavalt palju õigesti siis saab registreeritud

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                Peaks Soccernetis vist uue asja tegema...registreerimisel peab inimene sooritama eksami kus on 100 küsimust erinevatest eluvaldkondadest ja kui vastab piisavalt palju õigesti siis saab registreeritud
                Tore, et said enne kontrolli oma konto tehtud.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                  Tore, et said enne kontrolli oma konto tehtud.

No mõnikord peab inimesel joppama ka ikka

Kommentaar

Tagasi teemasse Tallinn ja Keskerakond, siis üks positiivne näide tänases Tallinna Postimehes. Edgar on teinud head ja sellele tüdrukule andnud ta elutöö. Ebaterve huumori alt kustutati ära, aga siia teemasse peaks ideaalselt sobima, kuna näitab Keskerakonda väga heast küljest. Nüüd valitseb minu postituste vahel tasakaal. Olen näidanud seda erakonda ka heast küljest.

Reisisaatja Diana Tuisk: meie töö on vajalik.

Diana Tuisk:"Elu bussis on väga huvitav"
                    Algselt postitas alehis
                    "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                    Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Mis tal on kilp ja vasakus käes automaat või?

Kommentaar

Mida vittu!? See bussisaatjate lugu on mingi absurdinali eks? Muideks millistest teistes linnades on sellised tegelased olemas? Pole nagu märganud... Miks ei loodud mingisuguseid normaalsemaid töökohti? Koristajatest oleks nagu rohkem kasu ju? Voi siis peaks need inimesed päriselt tööd tegema.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                          Miks ei loodud mingisuguseid normaalsemaid töökohti? Koristajatest oleks nagu rohkem kasu ju? Voi siis peaks need inimesed päriselt tööd tegema.
                          Meeldib praegune töökoht kus lihtsalt oled bussis päev otsa ja istud seal?....soojas...mitte sittagi tegema ei pea põhimõtteliselt....tahad edasi nii töötada....no valige siis kohuke....äkki säilitame need töökohad kui hästi läheb.

Kui nad oleks koristajateks pandud siis nad oleks pigem negatiivselt suhtunud sellesse, et näed tööd sittakanti aga palka ei saagi 20 kilo. Reisisaatjal aga pole sittagi teha ja mõtleb seetõttu positiivselt...järelikult väiksed hääled ka tulemas järgmistel valimistel (päälinna lehes ka ju pidevalt pasundatakse kui head töökohad ja kui positiivne ikka on). Psühholoogia. Spetsiaalselt pole selliseid töökohti tekitatud kus midagi teha on.

Kohuke oskab hoolivuse maski all inimesi ära osta ja psühholoogiat kasutada.

Kommentaar

Mingid lumekoristajate kohad pidid ju tekkima, tea palju selliseid inimesi ka juba tööl on?
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

No mina olen näinud ikka reisisaatjaid, kes ka oma tööd tegelikult teevad. Ka neid, kes ei tee. Inimestel on töökohti hetkel vaja - mis siis vahet kas see on koristaja või reisisaatja. Ka lumekoristajaid olen sellel talvel näinud rohkem kui eelmistel. Oletan, et järelikult on neid rohkem tööle võetud. Ja lõpetuseks ütlen, et ma ei ole Savisaare fänn. Ei ole kunagi tema poolt hääletanud ja ei hakka seda ka kunagi tegema. Tehku ta ükskõik kui palju psühholoogiat vms.

Kommentaar

Ma ka Savisaart ei fänna. Aga mulle need reisisaatjad sobivad, isegi väga. Ei pea alati ootama madalat trammi/bussi, vaid saab suvalise peale minna ja ei pea muretsema, kuidas ma 10kg käru ja 13kg kaaluva lapse bussi peale tõstetud saan.

Kommentaar

Working...
                                X