Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pigem, et Tallinnal on kõvasti vaba arvelduskrediiti. Raha otsimine jääb järgmiste linnavalitsuste asjaks ma arvan.
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Ma olen vist valede naiste otsa sattunud, sest minu abipakkumisele on sageli järgnenud kuri "ma saan ise ka" ühmatus, millele on järgenud "kuradi üksikemasid ahistab pervert" pilk naise poolt.
Eks see oleneb ka natuke sellest, milline sa välja näed.
Te ei usu, aga juhtus selline asi. Sõidan Baltast lillekimp käes sünnipäevale ja ofkoors piletit ei ostnud. Viimasel ajal kasutasin taktikat, et kui mupse näen, siis tellin id-pileti. Seekord kuulasin Epliku best ofi ja korraga märkasin silmanurgast, kuidas inimesed kompostrite juure vudivad. Mupod.
Valin vaikselt telefoninumbri, aga tuleb tädi ja ma ei jõua protseduuri lõpuni teha. Annan id-kaardi, aparaat teeb böö ja tädi ütleb, et ei ole siin mitte midagi. MIna kohe, et ma ju helistasin, vaadake, minut tagasi olen helistanud.
Tädi naerab, et jaajah.
Mina mõtlen, et nüüd tuleb trahv
Tädi: Ärge enam teinekord niimoodi tehke
Ja lahkuvad muposnikud bussist, minul suu lahti ja oskan ainult mök ja äk öelda.
Loomulikult on hea trahvist pääseda ja ma oleks ka rahul. Aga see näitab seda, et need mupoosnikud täiesti mõtetud tegelased tegelt. Kontrollivad, asi ei ole korras ja nad jätavad selle sinnapaika.
Teine võimalus on muidugi see, et ta kartis, et miski süsteemiviga ja pilet on tegelt minut tagasi ära tulnud ning kui ta oleks su trammist maha tõstnud, oleks jama palju olnud.
A see pressiesindaja või peaspetsialisti koht on veel vaba või?
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Eile bussiga sõites tekkis küsimus, kuidas on eetiline käituda, kui bussi on sisenemas lapsega isa ning reisisaatja on naissoost?
Ja selle viisakuse jutu jätkuks tunnistan ausalt üles, et pakun abi, kui näen busipeatuses lapsega naist. Aga kui olen ise juba bussis või kui olen lapsevankri bussi aidanud, siis võtan üldjuhul kuskil mujal koha sisse, ega vaeva pead, kas üksikema saab mugavalt oma peatuses väljuda.
Selle teema - vähemasti esimese poole sellest - võiks saata Venemaa propagandaministeeriumile. Eeskujulik näide venelaste avalikust tagakiusamisest ja halvustamisest.
Piksenool, sa uuri järele, kas üle 2000 Brüsselis elava eestlase on ikka kohaliku keele (ja kui siis kumma ja miks) ja meele ära õppinud, nagu kord ja kohus...
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Selle teema - vähemasti esimese poole sellest - võiks saata Venemaa propagandaministeeriumile. Eeskujulik näide venelaste avalikust tagakiusamisest ja halvustamisest.
Piksenool, sa uuri järele, kas üle 2000 Brüsselis elava eestlase on ikka kohaliku keele (ja kui siis kumma ja miks) ja meele ära õppinud, nagu kord ja kohus...
Täiesti arusaamatu postitus teemas "Ärge valige Keskerakonda".
Kuidas puutuvad siia 2000 Brüsselis elavat eestlast? Taotlevad nad seal kakskeelsust? Kurdavad nad seal diskrimineerimise üle? Eitavad nad seal ajalugu?
Uurima ma ei hakka midagi. Kui tahad vene propagandaministeeriumile perse pugeda, siis palun saada see teema neile e-mailile. Kui see on eeskujulik tagakiusamine, siis mis asi oli ligi 50 aastat okupatsiooni?
Algselt postitas alehis
Täiesti arusaamatu postitus teemas "Ärge valige Keskerakonda".
Uurima ma ei hakka midagi. Kui tahad vene propagandaministeeriumile perse pugeda, siis palun saada see teema neile e-mailile. Kui see on eeskujulik tagakiusamine, siis mis asi oli ligi 50 aastat okupatsiooni?
Mees...ma saan aru, et sulle ei meeldi keskerakond ja nende poolt korraldatud triangel. Mulle ei meeldi ka. aga kuidas ei ole kõik keskerakonna-vastased (sh eesti meedia) mõistnud, et mustamine ei toimi, sest nagu ütleb Vormsi vanasõna: "Sitt reklaami pole olemas." Seega ainus viis - ilmselt kõige tulutoovam ja lihtsam - on ignoreerida edgarit ja tema kaadrit.
mõtle kui keegi ei räägiks keskerakonnast, ei head ega halba, meedia tõmbaks bloki peale, et aitab, me ei pasunda, et mehikese mersu kuuliising on 18kilo ja et ta mingeid noori blondiine nillib. sellisel juhul sureks see lollus oluliselt kiiremini välja ja keegi ei peaks enda aega ega närve selle umbrohu juurimisele kulutama.
Mees...ma saan aru, et sulle ei meeldi keskerakond ja nende poolt korraldatud triangel. Mulle ei meeldi ka. aga kuidas ei ole kõik keskerakonna-vastased (sh eesti meedia) mõistnud, et mustamine ei toimi
ja palun kustutage keegi see teema ära.
Kustutamine ja pea liiva alla peitmine ei aita enam. Organisatsioon on liiga suureks kasvanud. Asi tuleb saada nii kaugele, et inimestel oleks häbi ja piinlik olla Keskerakonna liige. Veel vähem ei peaks siukest jama valima niikaua kui pukis on Edgar Savisaar ja tema mõjutab kõiki otsuseid.
Eesti meedia ei musta Keskerakonda, kui see $õnnikuhunnik mädaneb, siis ta mädaneb ja siin ei ole midagi mustata. Kui tahad olla üks sõnniku-uss, siis ma palun, ära ole! Ja palu ka sina oma sõpru/tuttavaid.
Teeme Eesti puhtaks,
Piksenool
Algselt postitas alehis
Kustutamine ja pea liiva alla peitmine ei aita enam. Organisatsioon on liiga suureks kasvanud. Asi tuleb saada nii kaugele, et inimestel oleks häbi ja piinlik olla Keskerakonna liige.
Teeme Eesti puhtaks,
Piksenool
Keskerakonna mõjutamine ei toimu läbi meedia, sest nende valijad (vanurid ja venelased) ei ole kummagagi väga tihedas seoses. Praegu sa kinnistad teadmist, muud midagi.
Kommentaar