Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
naised on nõmedad kohati, väga nõmedad!!! kurat mängivad poistega nii hullult, et selline tunne et saad õnge otsa ja perse siis lastakse niimoodi üle..
ma tõesti ei tea mida öelda.. selline tunne, etkuskil pidudel hakkan iga naisega aelama, kellega peaks näkkama.. ühe järgi on ka mõttetu joosta, pidin seda tundma kolmandat korda juba. Niimoodi jätkan, siis 30mneselt ka elan ema juures ja vallaline.
nojah, eile sain 17-aastaseks. Üks aasta veel vaja kannatada, siis teen kohe esimesel võimalusel minekut..
krt sa ju nii noor. vaevalt et õiget armastustki kogenud oled. oota veel sellega. ükskord hakkad omapead elama ja enda eest seisma, siis hakkavad ka tõelised naised ja ka armastus tekkima
ma tõesti ei tea mida öelda.. selline tunne, etkuskil pidudel hakkan iga naisega aelama, kellega peaks näkkama.. ühe järgi on ka mõttetu joosta, pidin seda tundma kolmandat korda juba. Niimoodi jätkan, siis 30mneselt ka elan ema juures ja vallaline.
oot, iga naisega hakkad aelema ja imestad miks nad kõik ära jooksevad?
krt sa ju nii noor. vaevalt et õiget armastustki kogenud oled. oota veel sellega. ükskord hakkad omapead elama ja enda eest seisma, siis hakkavad ka tõelised naised ja ka armastus tekkima
Ma räägin kvaliteetnaistest ikka, mitte odavast armastusest
No nende peale saad raha natuke rohkem kulutada kui soovi on.
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Kommentaar