Et siis kuidas suurendada arvuti mälu. Mul põhimõtteliselt saab arvutil ainult ÜKS suur mäng korraga olla. Näiteks ma panin FIFA10-ne peale(7kb suurus), aga kui panen vana hea NBA live 08 plaadi sisse ja vajutan install, siis ütleb, et mälu on mingi 320MB näiteks. Ma olen kustutanud küll ebaolulisi asju ja paar disk cleaupi teind, kuid ikkagi tahaks teada, kuidas mälu suurendada.?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Kuidas arvuti mälu suurendada?

Collapse

X
- 

Algselt postitas Mister Vaata postitustAppi ma saan krambid praegu

7kB asjandus on arvatavasti desktopil olev shortcut
Osta uus kõvaketas (kui tead mis see on muidugi)
Mis see kõvaketas on?:d
Kommentaar
 - 

Algselt postitas ShatAp Vaata postitustIssand jumal...muudmoodi ju ei saagi, kui uue kõvaka sebid endale. Tundub, et sul vana kõvaketas kõvaks läind.
okei, Iasna
Kommentaar
 - 

siis on foorumis paar nädalat vaikust khAlgselt postitas Shermann Vaata postitustKustuta WINDOWS (C:\WINDOWS\) kaust ära. Saad koheselt korralikult mälu juurde.

Kommentaar
 - 

mis ise enesest poleksi nii pahaAlgselt postitas rainer44 Vaata postitustsiis on foorumis paar nädalat vaikust kh

Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
 - 

ara kuula tedaAlgselt postitas Shermann Vaata postitustKustuta WINDOWS (C:\WINDOWS\) kaust ära. Saad koheselt korralikult mälu juurde.
Kui sa tahad pariselt malu suurendada ja arvutit kiiremaks teha siis kustuta ara kaust nimega system32.
Kommentaar
 - 

Lolliks oled läind we? MA arvan, et kui ta selle kausta ära kustutab, siis ei saa sa ühtegi mängu mängida ega midagi, sest ta hakkab ajama, et binkw32dll on puudu ja mida veel ning siis jäädki neid tagasi tegema, aga ega ma ka nii spetsialist pole, võibolla võib ka. JA muuseas, keegi ei saa nii loll olla, et kustutab c: kausta ära.Algselt postitas Nohik Vaata postitustara kuula teda
Kui sa tahad pariselt malu suurendada ja arvutit kiiremaks teha siis kustuta ara kaust nimega system32.Näeme Santiago Bernabeul.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar