Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
..ma arvan et ta peab uuesti nullist e. IV liiga idast alustama..siis hea hiljem jälle rääkida et on algusest peale klubiga kasvanud ja bla-bla-bla kibestumist ..üheõnaga FC Twister!!!
Sillamäel on seda Leedu eksootikat. Saaks korraldada Leedu-päeva jne. Peatreener samuti välismaalane.
Ülakeha paljaks ja Sillamäele!
Piksenool
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
..ma arvan et ta peab uuesti nullist e. IV liiga idast alustama..siis hea hiljem jälle rääkida et on algusest peale klubiga kasvanud ja bla-bla-bla kibestumist ..üheõnaga FC Twister!!!
Edu sulle! Tõeline jalgpallifänn, kes käib hooajal 5 korda Lillekülas koondist toetamas!
Edu sulle! Tõeline jalgpallifänn, kes käib hooajal 5 korda Lillekülas koondist toetamas!
Kasepats piduri pilt ütles kõik ära. Aga kui sa midagi ei tea, mis sa karjud?
Olen juba ammu taht ära öelda ja seda Nõmme Kalju teemas, et kõrvaltvaatajale tundub, et Mario tahaks, et klubi elaks temale, mitte et tema elaks klubile, nii nagu tavaliselt on. Justkui vääriks ta kätel kandmist ja kilbil üles tõstmist sellepärast, et hakkas kunagi esiliigas või kuskil kaasas fännamas käima. Ja nüüd tahab, et klubi ainult temale mõtleks ja kõik ta soovid täidaks. Liiatigi tundub kummaline, kui käib mingi tekst pidevalt, et ma ju rääkisin seda 3 aastat tagasi klubile jne. Veider igatahes, eriti kui klubi on tunnistanud vigu ja tahab edasi minna. Ma ei kujuta ette kui kõvasti peaksid Mario situatsioonis olevad pärnakad lärmama, kes pidevalt aastaid ja aastaid on klubiga kaasas käinud nii esiliigas kui meistriliigas jne.
kuidas see ütlus kunagi oli, et "grõu ap, ket ä laif"
ma mõtlen, et kas Twisterile ikka oleks sellist fänni vaja... samas meil vist lootust kunagi 3. liigast kõrgemale tõusta vist nii ehk naa ei ole, seega poleks vist väga vahet...
ja nii igaks juhuks, et Mario, mul pole sinu vastu mingit isiklikku vimma, kuna me pole omavahel suhelnudki, vist ainult näinud. vbla oled sa meeldiv inimene, aga ole siis meeldiv inimene ka foorumis.
..kuule pambu..ma käisin eestikaid vaatamas juba siis kui sina alles pamperseid kandsid... võibolla et isegi sa sündinud polnud (ma ei tea ega viitsi otsida kui vana sa oled, jutujärgi alla 20) aga
erinevalt sinust ei pasunda ma seda igalpool ja selliseid on palju.
omalt poolt tõstaks Anu kõrvale kandidaadiks südametunnistusega foorumlase Vincenti. iseasi, kui pikka pidu tal sel ametipostil olema saaks. Vintsule meeldib ju samuti palju suud pruukida.
omalt poolt tõstaks Anu kõrvale kandidaadiks südametunnistusega foorumlase Vincenti. iseasi, kui pikka pidu tal sel ametipostil olema saaks. Vintsule meeldib ju samuti palju suud pruukida.
billykene, va suupruukija, ma tahaks ikka vincent edasi olla, mitte -ViNcEnT-. vaata kui rõve see välja näeb. ja südametunnistuse asemele on mul ka juba ammu mingi muu asi kasvanud.
aga näiteks -sAAgim-, kelle kandidatuuri wank siin välja käis, sobiks palju paremini ühte särgitute noorte dipsomaanide seltskonda ohjama, kas pole.
Kasepats piduri pilt ütles kõik ära. Aga kui sa midagi ei tea, mis sa karjud?
Olen juba ammu taht ära öelda ja seda Nõmme Kalju teemas, et kõrvaltvaatajale tundub, et Mario tahaks, et klubi elaks temale, mitte et tema elaks klubile, nii nagu tavaliselt on. Justkui vääriks ta kätel kandmist ja kilbil üles tõstmist sellepärast, et hakkas kunagi esiliigas või kuskil kaasas fännamas käima. Ja nüüd tahab, et klubi ainult temale mõtleks ja kõik ta soovid täidaks. Liiatigi tundub kummaline, kui käib mingi tekst pidevalt, et ma ju rääkisin seda 3 aastat tagasi klubile jne. Veider igatahes, eriti kui klubi on tunnistanud vigu ja tahab edasi minna. Ma ei kujuta ette kui kõvasti peaksid Mario situatsioonis olevad pärnakad lärmama, kes pidevalt aastaid ja aastaid on klubiga kaasas käinud nii esiliigas kui meistriliigas jne.
kuidas see ütlus kunagi oli, et "grõu ap, ket ä laif"
ma mõtlen, et kas Twisterile ikka oleks sellist fänni vaja... samas meil vist lootust kunagi 3. liigast kõrgemale tõusta vist nii ehk naa ei ole, seega poleks vist väga vahet...
ja nii igaks juhuks, et Mario, mul pole sinu vastu mingit isiklikku vimma, kuna me pole omavahel suhelnudki, vist ainult näinud. vbla oled sa meeldiv inimene, aga ole siis meeldiv inimene ka foorumis.
Sa vast ei ole mõistnud absoluutselt põhipunkte, aga samas ei saagi seda ette heita, sest kardan, et olen klubi siseasjadega veidike paremini kursis, lisaks sellele, mis ka meediasse ilmub.
Sesmõttes Nõmme Kalju ja Pärnu Vapruse vahel on ikka väga suur vahe, nii klubi eesmärkidelt, juhtimisstiililt jne. Ühendab neid vaid see, et mõlemad on kehvas olukorras, tõsi Pärnu palju kehvemas.
"Aga kui sa midagi ei tea, mis sa karjud?" Endal naljakas ei ole seda öelda, kui ise oled samas situatsioonis?
Sa vast ei ole mõistnud absoluutselt põhipunkte, aga samas ei saagi seda ette heita, sest kardan, et olen klubi siseasjadega veidike paremini kursis, lisaks sellele, mis ka meediasse ilmub.
Sesmõttes Nõmme Kalju ja Pärnu Vapruse vahel on ikka väga suur vahe, nii klubi eesmärkidelt, juhtimisstiililt jne. Ühendab neid vaid see, et mõlemad on kehvas olukorras, tõsi Pärnu palju kehvemas.
"Aga kui sa midagi ei tea, mis sa karjud?" Endal naljakas ei ole seda öelda, kui ise oled samas situatsioonis?
Kuule, ära rohkem sõna võta.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
duubeldan Tofoat. midagi pole lisada, kui isegi aru ei saa, mille kohta mingi ütlus on (loe nüüd jansa postitust) ja puudub tahtmine (võime?) pointi mõista.
Ma ei eeldagi, et see kedagi siin foorumis huvitama peaks, aga ehk koduse liiga huvilisi intrigeerib, et üks "hulludest" on meie/teie seast lahkumas.
Mina küll ei suuda leida enam motivatsiooni, miks peaks käima nädalast-nädalasse sellist liigat uurimas ja puurimas, kui igal võimalusel üritatakse vältida, et kunagi võiks tekkida mingigi seltskond, kes seda kodust liigat "fännab".
Ja ma üldse ei tahagi väita, et mul ei ole süüd, aga kui ma täna olin jälle selline "kurjategija", siis ausaltöeldes, turvateenistus kaduge vittu ja ma võin vabalt oma rahulduse vutist kätte saada ka Inglismaa vutti vaadates ning mingi türapea ei ütle, kas ja kuidas ma õlut joon.
Aitäh, Peeter ja teised Kalju liikmed, kes tegid koosoldu lahedaks, aga kui ma kunagi peaks oma nägu seal näitama, siis kas ma olen käinud hulluarsti juures või olen väga juua täis.
Ma loodan südamest, et Nõmme Kalju suudab muuta seda türastanud liiga süsteemi, et kordki võiks normaalne inimene kodusest vutist lugu pidada, nagu minusugune värdjas, kes 4-5 hooaega on olnud Tallinna lumevallide kõrval.
ON AINULT ÜKS NÕMME KALJU JA MA EI KAHTLEGI, ET ME KUNAGI MEISTRIKS TULEME NING MA EELDAN, ET INIMESI, KES NII ÕNNELIKUD SELPUHUL, ON VÄHE!
Kommentaar