Kes lööb EM valiksarjas Eesti eest kõige rohkem väravaid?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM valiksarja väravalööjad
Collapse
X
-
EM valiksarja väravalööjad
81Tarmo Kink32,10%26Sander Puri1,23%1Andres Oper7,41%6Konstantin Vassiljev37,04%30Raio Piiroja2,47%2Sander Post3,70%3Ragnar Klavan1,23%1Joel Lindpere3,70%3Zenjov,Saag or Purje11,11%9keegi muu(Vunk, Dimitrjev,Rähn)0,00%0The poll is expired.
Sildid: Ei ole
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustRolex aka RealMadrid15 vms, lõpeta mõttetute teemade tegemine ja mine mängi ruuni vmida iganes sa päevad otsa teed. !!!!!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustRolex aka RealMadrid15 vms, lõpeta mõttetute teemade tegemine ja mine mängi ruuni vmida iganes sa päevad otsa teed. !!!!!!!!!
Pealegi õigesti vastanud võivad ühe oravakese vms kommi saada
Reali naljast ei saanud ka eriti aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rolex Vaata postitustMis Neemelot te taga ajate, kui vend pole koondiseski ju.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
ei uskunudki, et nii palju psühhoosi käes vaevlejaid on - Tarmo Kink? Mille pealt? Ei usu mina, et ta lihtsalt klubi vahetuse präast rohkem väravaid lööma hakkab - ta jääb ikka äärele tsenderdama ja väravaid löövad ründajad või Raio ning vahel harva siis poolikud kauglöökidena.
Aga ma ei saa aru mida te Black Magicust norite? Pigem tuleks imestada miks see teema läbus on?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMis mõte on ennustusel, kui saad poole hoo pealt hobuseid vahetada? Ise olen ka ikka korralikult mööda siiani pannud aga nagu näha, siis päris paljud on oma hääle alles hiljuti andnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar